Skocz do zawartości
  • 0

Bagnet zastępczy,ale czy taki rzadki ???

torba5

Pytanie

Napisano

Witam latając po portalach aukcyjnych trafiłem na takiego ersatza no cóż wstyd przyzanać ale widze takowego pierwszy raz jego koszt na tą chwile 300 euro (całkiem sporo)licytujących (42 też nieźle)pytanie brzmi czy jest to jakiś wyjątkowy egzemplarz wart tej kasy ??? To że I wś to wiem prawdobodobnie niemiecki ale może coś wiecej sie uda pozdro

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ok podziękował jeszcze pytanko odnośnie konkretnego wzoru tego bagnetu jest jakowyś,a moze ewentualnie jakiekolwiek przybliżenie tematu tego zastępczaka to że nie populares już wiemy czy oryginał dopytałem jest gwarancja oryginalności ale tak czy siak dzięki zukuri pozdro
Napisano
Rzadki – jeśli oryginał. Dość drogi- w katalogu K. Lube zwykły- popularny ersatz wyceniony jest na ok. 130 jednostek, a ten z Twoich fotek wyceniono na 500. Nie będę pisał w jakiej walucie jest ta wycena, bo jej kurs od dawna nie jest aktualny.
Pozdrawiam,
Piotr.
Napisano

Witam latając po portalach aukcyjnych trafiłem na takiego ersatza no cóż wstyd przyzanać ale widze takowego pierwszy raz jego koszt na tą chwile 300 euro (całkiem sporo)licytujących (42 też nieźle)pytanie brzmi czy jest to jakiś wyjątkowy egzemplarz wart tej kasy ??? To że I wś to wiem prawdobodobnie niemiecki ale może coś wiecej sie uda pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie