zuzia Napisano 14 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2009 Witam od 26.01 do 30-tego będe na Mierzeji potem na Hel.Może ktoś się będzie kręcił w tamtych rejonach? To bym się podłączył. Ja tam pierwszy raz będe. POZDROWIONKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 15 Styczeń 2009 Share Napisano 15 Styczeń 2009 Zuzia-nie mozesz kopac w tych miejscach ,poniewaz wprowadzam całkowicie nieprawny,a moze i prawny zakaz kopania tam.Kategorycznie z moca nadanego mi nieprawa-Zakazuje.Z tego prostego powodu,ze sam tam nieraz kopie,i wyciagniesz mi reszte fantów...Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzia Napisano 15 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2009 he he niemartw się feld ;) I co niema zainteresowanych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperski Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 Feld ja na Półwyspie jestem prawie co tydzień i p[rawie zawsze tam kopie o ile ziemia niejest zmarźnięta.Zuzia ja bym sie może dołączył.Jakby co pisz na gg 227446Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 Wiem wiem-ja tam przyjezdzam z daleka-najczesciej własnie w zimie,gdy jest mało wczasowiczów.Ale moze w tym roku uderze na pare dni na wiosne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperski Napisano 20 Styczeń 2009 Share Napisano 20 Styczeń 2009 Feld to można by sie zgadać i pokopać razem.Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzia Napisano 20 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2009 ok saperski odezwe się w weekend. ZDRÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 20 Styczeń 2009 Share Napisano 20 Styczeń 2009 Tez tak mysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stachu666 Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 Witam. Jeśli można też bym się dołączył.PZDR Stachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperski Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 Jasne że można dogadamy sie na gg.Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stachu666 Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 Jak coś to moje GG 2718372 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.