Baldwin89 Napisano 10 Styczeń 2009 Autor Napisano 10 Styczeń 2009 Witam. Chciałem się dowiedzieć, gdzie w Warszawie znajduje się obiekt" obficie wyposażony w czasopisma militarne ? Do Broni, Strzał, Aresenał, Poligon, Komandos, Militaria, Wojskowy Przegląd Hist (o ile taki można dostać) itp ?Sądzę, że archiwalne dostane w CBW na Ostrobramskiej, ale gdzie szukać tych akutalnych numerów ? Myślałem o Empliku, ale tam też brakuje niektórych pozycji. Nie wiem może jestem zbyt wielkim idealistą sądząc, że to wszystko może być w 1 miejscu dostępne, ale wolalem się zapytać. Historyon odpada..
brodaamor Napisano 10 Styczeń 2009 Napisano 10 Styczeń 2009 Przegląd Historyczno Wojskowy kupisz w Bellonie na Grzybowskiej i w Mapie na Ostrobramskiej w budynku CBW.
Piett Napisano 10 Styczeń 2009 Napisano 10 Styczeń 2009 Księgarnia Pelta na Świętokrzyskiej, w pobliżu Prudentiala/Hotelu Warszawa - masa czasopism zarówno polskich jak i zagranicznych.
Baldwin89 Napisano 10 Styczeń 2009 Autor Napisano 10 Styczeń 2009 Oooo super. Bardzo często chodzę Świętokrzyską, więc na pewno zajdę !
AKMS Napisano 11 Styczeń 2009 Napisano 11 Styczeń 2009 No, Pelta" to jak dla mnie w ogóle rewelacja, jeśli idzie o książki i prasę militarno-historyczną.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.