Kurt Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2009 Jak donosi Promant z WMASG:Na stronie sklepu Gunner Airsoft dodano już produkt firmy AGM: replikę AEG pistoletu maszynowego Sten MkII. Jest to replika full steel, będąca kopią repliki firmy Viva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2009 W komplecie magazynek typu AGM MP40, akumulator 7.4v Lipo oraz ładowarka. Prędkość początkowa: 300-320fps. Cena: 132USD. Niestety pierwsza partia produktu, dodanego dziś do oferty, była tak mała, że już ją wyprzedano.AGM058 Sten MkII AEG (Full Steel)pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 11 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2009 Firma Gunfire.pl włączyła do oferty, Replikę full steel AEG, firmy AGM, pistoletu maszynowego Sten MkII, kosztuje 599PLN i ma prędkość początkową 300fps. Można też spotkać jedną sztukę na allezło w cenie 670zł - licytacja :DNatomiast Krakman opuścił cenę swojego stena firmy Viva z 1599zł na 999zł. pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 11 Wrzesień 2009 Share Napisano 11 Wrzesień 2009 eee tam ja sobie sam zrobiłem full metal i suchy strzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 11 Wrzesień 2009 Share Napisano 11 Wrzesień 2009 z suchym strzałem* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 11 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2009 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.