mlynek27 Napisano 5 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2009 Wprawdzie trafienie nie moje ale warto nacieszyć oko i nabrac zapału przed nadchodzącym sezonem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlynek27 Napisano 5 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2009 Po wysypaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darmatt Napisano 5 Styczeń 2009 Share Napisano 5 Styczeń 2009 to się nazywa trafienie :)z Polski, czy zza granicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabor Napisano 5 Styczeń 2009 Share Napisano 5 Styczeń 2009 Jeeezuniuu toż to właśnie mi się śniło !!Powiedz chociaż w jakim rejonie katolandu się trafiło.Szczerze gratuluję i zajebiście zazdroszczę B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 5 Styczeń 2009 Share Napisano 5 Styczeń 2009 OGROMNE gratulację! Super trafienie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 5 Styczeń 2009 Share Napisano 5 Styczeń 2009 Hehehe fajne trafienie, choć to tylko srebrne Hindenburgi. Też mam takie poletko gdzie był chyba jakiś zakop rozciągnięty, bo po każdej orce wychodzi ich kilkanaście w jednym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 5 Styczeń 2009 Share Napisano 5 Styczeń 2009 Tylko pozazdrościć takich fantów.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekcruss Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 gadaj chlopie kto to trafil?:-dnapewno nie u nas:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszdzialo Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 Super skarb gratulacje.Kto chce to znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 @tomekcruss a niby dlaczego nie miało to by być polskie trafienie? Co w nim takiego niezwykłego??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlynek27 Napisano 6 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2009 Trafienie z lasu Dolnego Śląska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 Tomekcruss to już się nam ladnie przedstawil na towarzyskim niestety nie z najlepszej strony pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon10 Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 ojej zawsze mi sie marzylo cos takiego!!!gratulacje.pozdrawam egon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 Old demons jeśli chodzi ci o dobra materialne to te pudełka po pall malach są fajne no i ta biżuteria ciekawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 takie głupie pytanie z jakich okolic dolnego śląska?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati$ Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 Dolny Slask pelen jest tego typu depozytow :) (tylko jeszcze zadnego nie trafilem :p)Pieknie, gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati$ Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 Aha i co to za monety? I bylo tam jakies zlotko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabor Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 Skoro D.Ślunsk to może kiedyś lazłem np: 1m obok :)Echhhh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubbers Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 Piękne znalezisko,tylko pozazdrościć... i jeszcze do tego brawo za odwagę na tym forum z tymi fotkami.Mam jeszcze małe pytanko do grona poszukiwaczy,dlaczego nikt nie wstawia fotek takich fantów???Przecież nie raz spotkaliście w lesie na spacerze poszukiwacza który takie coś znalazł i po prostu dał wam zrobić fotke tego;) Przecież policja nie zamyka za umieszczanie fotek fantów znalezionych przez jakiegoś gościa którego nawet nie znacie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 ale zawsze może wysłać urocze pisemko do administratora tego forum prośbą o udzielenie wszelkich danych ;) a już po Twoim IP można Cię dokładnie zlokalizować :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 Myśle że Milicja zainteresuje się tym dopiero jak na allegro to trafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubbers Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 Ja się nie boje bo nie mam nic do ukrycia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubbers Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 Zainteresują się,ale jak nie znajdą tego u ciebie to ci nic nie zrobią,zależy jeszcze czy wiesz co gadać.Policja właśnie korzysta z niewiedzy ludzi o prawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 tzw.. trafienie życia ale ja bym się nie odważył pokazać takich skarbów publicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 chlopaki ladne znalezisko ale bez przesady myśle ze sluzby muzealne nie zabija sie o te sreberka :) pozdrawiam i gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.