Skocz do zawartości

W dwóch słoikach

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jeeezuniuu toż to właśnie mi się śniło !!
Powiedz chociaż w jakim rejonie katolandu się trafiło.

Szczerze gratuluję i zajebiście zazdroszczę B.
Napisano
Hehehe fajne trafienie, choć to tylko srebrne Hindenburgi. Też mam takie poletko gdzie był chyba jakiś zakop rozciągnięty, bo po każdej orce wychodzi ich kilkanaście w jednym miejscu.
Napisano
Piękne znalezisko,tylko pozazdrościć... i jeszcze do tego brawo za odwagę na tym forum z tymi fotkami.Mam jeszcze małe pytanko do grona poszukiwaczy,dlaczego nikt nie wstawia fotek takich fantów???Przecież nie raz spotkaliście w lesie na spacerze poszukiwacza który takie coś znalazł i po prostu dał wam zrobić fotke tego;) Przecież policja nie zamyka za umieszczanie fotek fantów znalezionych przez jakiegoś gościa którego nawet nie znacie:)
Napisano
ale zawsze może wysłać urocze pisemko do administratora tego forum prośbą o udzielenie wszelkich danych ;) a już po Twoim IP można Cię dokładnie zlokalizować :D
Napisano
Zainteresują się,ale jak nie znajdą tego u ciebie to ci nic nie zrobią,zależy jeszcze czy wiesz co gadać.Policja właśnie korzysta z niewiedzy ludzi o prawie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie