radek98k Napisano 5 Styczeń 2009 Autor Napisano 5 Styczeń 2009 Nie jest to gra na komputer tylko na wolny czas. Gra polega na tym, że najpierw kupuje się repliki broni airsoft gun: mogą to byc bronie z II woj. św. np. Tompsom, Mauser98k z 5 kardidżami na kulki, i inne tj. M16, M4, SMG, Schotgun. Trzeba zwrócic uwage jaka broń jest mocna. Dobra bron ma pow. 100fps. Niezła zabawa, tylko trzeba miec okulary, ponieważ jak wpadnie 6mm kulka w oko to nie będzie za dobrze.
Fanatyk tygryska Napisano 5 Styczeń 2009 Napisano 5 Styczeń 2009 Ja osobiście mam MP-40 ASG, Mausera (o którym wspomniałeś) i UZI AEG.
cobrasaper Napisano 5 Styczeń 2009 Napisano 5 Styczeń 2009 ja tez sie interesuje asg na zdjecie ja w srodku pozdro
detek Napisano 5 Styczeń 2009 Napisano 5 Styczeń 2009 Jestem dumnym posiadaczem G36 i pełnego munduru bundeswehry :DASG jest świetną zabawą, szczególnie na mrozie gdzie po godzinie repliki zgrzytają, burczą i zacinają się jak karabiny.(Z resztą również jak właściciele).
radek98k Napisano 6 Styczeń 2009 Autor Napisano 6 Styczeń 2009 ja posiadam schotguna asg, troche głupi bo sprężynowy. Na lepszą asg nie inwestuje, bo za ok. 500-1000 zł mam już wierną replike z metalu i z drewna, lub orginalną broń palna albo dobrą wiatrówke
Pyra75 Napisano 4 Luty 2009 Napisano 4 Luty 2009 A to moje dzieciątka, chyba syn się bardziej z zakupu cieszył, choć podnieść nie może. I dobrze, nie kusi.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.