ejni Napisano 4 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2009 Witam, w pierwszy weekend marca robimy wspólne kopanie, będzie na pewno daro2904 z ekipą ze śląska, dziuba8024, ja i kilka osób z Kostrzyna... ktoś chętny to pisać...Pozdrawiam Ejni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziuba8024 Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 bede napewnopozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 6 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2009 dzuba wiem ze4 będziesz bo gadałem z darme i z toba na gg xD jak by ktoś chętni to pisac...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 9 Styczeń 2009 Share Napisano 9 Styczeń 2009 my z atb22 dilaczymy do was :) jesli mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 9 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2009 spoko a jeśli moge wiedzie to kto dogładniej? my z atb22"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro2904 Napisano 9 Styczeń 2009 Share Napisano 9 Styczeń 2009 Będe napewno z ekipą koniec marca a z Szajką juz gadalismy .pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 9 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2009 Jak juz wiadomo troszke plany się zmieniły więc wstępnie spotykamy się pod koniec marca a początek kwietnia. Prosił bym o napisanie jakie ekipy będą? i ile osób... zeby mieć takie wstępne rozeznanie. I prosił bym o dodanie tematu do infobota odkrywcy zeby być na bierząco... W razie czego poinformuje o dokładnych terminach spodkania od, do którego...Pozdrawiam Ejni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paszka Napisano 10 Styczeń 2009 Share Napisano 10 Styczeń 2009 witam jestem ze świebodzina z chęcią bym się podłonczył-można??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paszka Napisano 10 Styczeń 2009 Share Napisano 10 Styczeń 2009 witam z chęcia bym się podłączył można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 11 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2009 Czekam na dalsze propozycje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel-m Napisano 13 Styczeń 2009 Share Napisano 13 Styczeń 2009 Jak można to ZG też dołączy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 13 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2009 Kolego Daniel-m mozesz wszytsko... tylko o drazu mówię ze to możliwe ze jedyny wypad taki w tym roku... mam na myśli ze w kostrzynie i że tyle wiary...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 14 Styczeń 2009 Share Napisano 14 Styczeń 2009 He, z tego co gadałem z Darkiem ( daro 2904) to może być całkiem niezła ekipa, ze śląska to najprawdopodobniej na dwa auta pojedziemy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 14 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2009 ta tak wiem, ja z darem mam kontakt na bierząco. i zapowiada się nawet spore kopanie. może i nawet pierwsze takie duże kopanie w kostrzynie bo o innym nie słyszałem...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzia Napisano 16 Styczeń 2009 Share Napisano 16 Styczeń 2009 Witam i ja bym się podłączył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 16 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2009 Aha prosił bym o napisanie na gg 9010657 i napisz z kąd jestes itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 WitamCzy ja też mogę skorzystać z zaproszenia?Pozdrawiam sirpavlo Żary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro2904 Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 Oj to widze ekipa bedzie ze hej. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 2 Luty 2009 Autor Share Napisano 2 Luty 2009 Witam chciałem wszystkich poinformować ze zaszła mała zmiana planów. Nie będzie to kopanie tylko spotkanie z wypadem do lasu. Mniej więcej będzie wyglądało to tak:godz. 7:00 wyjazd do lasugodz. 17:00 powrót z lasuDo godz.18:00 czas na przebranie sie umycie itp.godz.19:00 wyjscie do Baru lub Pabu i obmówienie dnia i doświadczeń.Spotkanie odbędzie się piątek, sobota, niedziela.ZAKWATEROWANIE, WYŻYWIENIE I MIEJSCE DO PENETROWANIA" NA WŁASNĄ RĘKĘ.Zapraszam wszystkich!!! P.S. na forum będą podawane wszelskie zmiany i dokładna data spotkania.Pozdrawiam Ejni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 5 Luty 2009 Autor Share Napisano 5 Luty 2009 Witam, każdy kto chce wziąść udział w spotkaniu musi podać nr gg lub skype. Lub napisać do mnie na gg 9010657pozdrawiam Ejni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 I co zamierzacie robić w tym lesie ?? Grzybów nie bedziecie chyba zbierać co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 6 Luty 2009 Autor Share Napisano 6 Luty 2009 Kol. Festunguben pierw przeczytaj cały wątek a puzniej pisz... wszystko jest ładnie napisane...Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_18 Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 Ktoś się boi o swoje fanty :P. A tak na poważnie to jak taka duża ekipa wpadnie to każdy centymetr będzie przeszukany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 6 Luty 2009 Autor Share Napisano 6 Luty 2009 kto ma się bac o fanty?? ja jestem z Legnicy ale mieszkałem przez 15 lat w Kostrzynie xD miejsc w polsce jest duzo do kopania... xDPozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_18 Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 Kolega z Gubina się martwi że nic nie zostanie po takiej ekipie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.