Skocz do zawartości

Nasze domowe muzea"

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Letni zbiór:
-reklama jajek
-2 chełmy
-maska przeciwgazowa
-2 zasobniki na pociski Flack 88mm
w jednym był lepik, drugi posiada sygnatury i inne oznacznia
- skarzynka na tasme do MG
-i inne

Napisano
tak ale to wszystko tylko ze względów estetycznych nie wszystkie posiadają okładki kompletne albo niektóre nie są zbyt wyjściowe, a żeby było jednakowo są wszystkie w ten sposób
Napisano
Rozumiem, można i tak.
Czy mógłbyś pokazać tą tekturkę ze zdjęciami zawieszoną pod odznaczeniami? Czy to przodkowie? :-)
8total4 - ta rogatywka polowa to przeca współczesna replika.
Napisano
wz.33 zdecydowanie, ma wszystkie pieczątki odbioru w tym jedną piekną z orłem i datą 11.11.1938 1 Batalion Mostów Kolejowych, a co do zdjęć to przodkowie ;) chętnie bym dał foty ale jest już za ciemno na fote bez lampy a z lampą wszystko odbija się od szkła
Napisano
Nie wiem czyje, wiem że przedwojenne, po nakrętkach nie mogę stwierdzić bo sam je współcześnie kompletowałem...

Kolego michal16 naprawdę imponujące fanty ;) nic nie cieszy tak jak własnoręcznie wykopane ;) a ten niemiecki hełm to jakie ma dekale? Szkoda że w piwnicy się marnuje :P
Napisano
W piwnicy się nie marnują :) jestem tam codziennie , mam blisko , a w domu nie mam dużo miejsca gdzie to wszystko trzymać, i trochę przeszkadza to mamie :)pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie