michal16 Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 wszystko oczywiście bezpieczne , niezawierające nic zakazanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 drobnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 ściany w kolorze moro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 tu śmieci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 magazynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 drobnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 jakieś zlomki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 kilka odznaczeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 monetki , plomby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 kulki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 saperka KONIEC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 KonVonWin - albo mi się wydaje, albo Twoje s84/98/34 są powkładane po pochew odwrotnie, zatrzaskiem do wewnątrz" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriiix Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 Letni zbiór:-reklama jajek-2 chełmy-maska przeciwgazowa-2 zasobniki na pociski Flack 88mm w jednym był lepik, drugi posiada sygnatury i inne oznacznia- skarzynka na tasme do MG-i inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 2 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2009 tak ale to wszystko tylko ze względów estetycznych nie wszystkie posiadają okładki kompletne albo niektóre nie są zbyt wyjściowe, a żeby było jednakowo są wszystkie w ten sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 Rozumiem, można i tak.Czy mógłbyś pokazać tą tekturkę ze zdjęciami zawieszoną pod odznaczeniami? Czy to przodkowie? :-)8total4 - ta rogatywka polowa to przeca współczesna replika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 Ach i jeszcze jedna sprawa - pod rogatywką polową jest polski tornister, czy to wz33, czy wz33/50? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 2 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2009 wz.33 zdecydowanie, ma wszystkie pieczątki odbioru w tym jedną piekną z orłem i datą 11.11.1938 1 Batalion Mostów Kolejowych, a co do zdjęć to przodkowie ;) chętnie bym dał foty ale jest już za ciemno na fote bez lampy a z lampą wszystko odbija się od szkła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 2 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2009 oto ona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriiix Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 Tablicastrychowce(bagnety) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 Kopie grawerskie, czyje? Stary Panasiuk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 2 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2009 Nie wiem czyje, wiem że przedwojenne, po nakrętkach nie mogę stwierdzić bo sam je współcześnie kompletowałem...Kolego michal16 naprawdę imponujące fanty ;) nic nie cieszy tak jak własnoręcznie wykopane ;) a ten niemiecki hełm to jakie ma dekale? Szkoda że w piwnicy się marnuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 W piwnicy się nie marnują :) jestem tam codziennie , mam blisko , a w domu nie mam dużo miejsca gdzie to wszystko trzymać, i trochę przeszkadza to mamie :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 a co do dekali to zbytnio niewiem, wydaje mi się ze są możę SS .pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.