jeremiahjohnson Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 stock84, przeglądając forum zauważyłem, że czasem lubisz komuś przys.. zdaje się że dzisiaj nawet w jakimś wątku z tego powodu usunięty został twój post. Ktoś zaczyna swoja przygodę, cieszy się i chce się pochwalić swoimi skarbami", ale ty jako stary wyjadacz" deprecjonujesz czyjeś odkrycia, bo cóż znaczą jakieś tam drobiazgi przez kogoś uzbierane, wobec np. twojej szabli. Dla Ciebie to szmelc, a dla kogoś innego skarb. Dlatego proponuję trochę więcej zrozumienia dla początkujących i ogólnie dla innych. To samo dotyczy tego wątku. Jeśli chodzi o same założenia tego wątku, to być może autorowi nie do końca chodziło o taki rozwój wątku, ale jak do tej pory tylko Ty wypowiedziałeś się na ten temat negatywnie. To nie jest World Press Foto i każdy tu wystawił zdjęcia takie, jakie uważa za najlepsze przynajmniej dla siebie. Mi osobiście podobają się wszystkie zamieszczone tu zdjęcia i oglądam je jak jakiś fajny albumik. Po tych zdjęciach widać, że forumowicze nie są monotematyczni i wykorzystali ten wątek do pochwalenia się swoimi ciekawymi ( nie dla Ciebie ) zdjęciami. I nie odsyłaj mnie do jakiegoś forum przyrodniczego, podróżniczego, fotograficznego czy jakiegoś innego, bo równie dobrze można tam odesłać autora tego wątku. PS. Jeżeli Latający Holender ma całkiem inne zdanie na ten temat, to chylę czoło i zmywam się z tego wątku razem z wszystkimi moimi zdjęciami. No to kończę, bo muszę zobaczyć co tam wczoraj zaprezentował sobą Adamek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 Mała pomyłka, miało być latający holender. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 Wpływ na to ma z pewnością przedłużająca się zima co jednak wcale mnie nie usprawiedliwia...Wcale też nie jestem starym wyjadaczem ale mam wrażenie, że w porównaniu z innymi szybko się uczę i podchodzę do tego z małym dystansem i profesjonalizmem.Jak znajduje łuskę, monetę czy podejrzany" kawałek materiału na strychu to nie wale zaraz fotki i wstawiam na Odkrywce.Trochę mnie denerwuje(nie żebym się żalił;) jak wchodzę w wątek jakiegoś kolesia a tam nie to że sam szmelc to jeszcze np:łuska współczesna myśliwska na pewniaka podpisana iemiecka łuska 1933r...".To był przykład autentyczny.Myślę, że od czasu do czasu ostra krytyka nie zaszkodzi a nawet pomoże i na pewno jest wskazana...Tak samo podszedłem i do tego wątku z nadzieją że podniesie się trochę poziom forumowej fotografii.Nie wiedziałem jednak, że wywołam taką burze:)...Pokój z Wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Po pierwsze, nie wróżę Adamkowi wielkiej kariery, po drugie, jest coś takiego jak tolerancja dla bardzo młodych ludzi, chociaż niektórzy faktycznie przeginają ( nie tylko zresztą najmłodsi ), po trzecie zima chyba na większość forumowiczów źle wpływa, po czwarte, jak jest zima to musi być zimno "( i śnieżnie ), po piąte piszę to w systemie punktowym dlatego że jestem już co najmniej z deka zalany i wolałbym w dodatku nie bełkotać, dlatego te punkty. A poza tym Pokój z Tobą i idę spać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 No to i ja wrzucę kilka swoich zdjęć-wybranych :)Z serii obcy wylądowali...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Czego ta natura nie wymyśli.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Suche też bywa piękne...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Nieprawdaż ?........:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Młody zawsze zdziwiony..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Dla wszystkich miłośników tych wspaniałych zwierząt..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Może ci chwilę popozuję ? ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Ja też chcę mieć portret..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 A ja to co , gorszy ?...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Miejskie pastwisko..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Nadrzeczne pastwisko...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Krowa to czy qń ? ........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Z cyklu-niebo się gniewa..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Ciągle się gniewa......:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Okna wypucowane jak ta lala..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Czy dosięgnę kiedyś tego błękitnego nieba ? ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Czy ktoś zna tę ślicznotkę ? ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Słupek i pręciki mam niczego sobie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Jak oni strzelali przez te szparki ? ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Nowy sposób wyszukiwania miejscówek--z morza..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 I na koniec nie moje niestety zdjęcie , ale zawsze jak je oglądam dreszcz mnie po plecach przechodzi......pozdro-EMPAI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.