warcolpawel Napisano 31 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2008 witamczy ktoś z Kolegów mógłby mi podać wymary paska do chlebaka, chciałbym sobie zrobić pokrowiec na hełmdziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermanos Napisano 31 Grudzień 2008 Share Napisano 31 Grudzień 2008 A jaki to hełm, z ciekawości pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peiper Napisano 31 Grudzień 2008 Share Napisano 31 Grudzień 2008 Nie jestem zbyt bystry więc zapytam co ma pasek do chlebaka, do pokrowca na hełm ?Bo o ile się orietuję, to pas od chlebaka był mocowany na hełmie, aby do niego przyczepić materiały kamuflujące, a pokrowiec ma szlufki do mocowania dodatkowego kamuflarzu i do montarzu nie potrzebuje tego pasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 1 Styczeń 2009 Share Napisano 1 Styczeń 2009 zapewne, stuprocentowo, dam obie ręke uciąć że koledze chodzi o zakamuflowaniu hełmu, za pomocą paska! :PJakby nie było taka operacja daje podobny rezultat jak pokrowiec :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warcolpawel Napisano 1 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2009 tak Koledzy mają rację, chodzi mi o nałozenie paska na hełm, żeby móc przymocowac maskowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peiper Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 A czy twój chlebak nie miał paska ?Wystarczy go odłączyć i założyć na chełm - tak jak na jednym z obrazków : http://www.abteilung7.org/mun_wyp1.htm (przy haśle hełm) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 Całkowita długość oryginalnego paska od chlebaka WH – 115 cm.PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 Szerokość – 2,85 cm.PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.