PAWEL*STRC Napisano 30 Grudzień 2008 Autor Napisano 30 Grudzień 2008 Kto z forumowiczów ma n/k to mógłby podać swoje dane(jeśli ma ochote) i bedziemy sie wzajemnie zapraszać:),taka myśl mi przyszła:)
anty-szkodnik przysypywacz Napisano 30 Grudzień 2008 Napisano 30 Grudzień 2008 Witam. Pomysł dobry, acz kontrowersyjny. Większość kolegów uzna go wręcz za nieprzemyślany, zresztą ja poniekąd też tak myślę.Ja mam dwa konta jedno fikcyjne i drugie oficjalne dla prawdziwych przyjaciół, kolegów niekoniecznie z mojej szkoły czy klasy..Myślę, że nie pogniewasz się, jeżeli podam Ci namiary na to fikcyjne (są tam nawet hafciarki krzyżykowe..).Jeżeli chcesz się dopisać do tej zabawy, to szukaj w znajomych....Miłośnicy kajakowych spływów (-:SPłYWOWICZE:-) Kochający Bory Tucholskie. Grzybiarze, Wędkarze i poszukiwacze przygód Jak chcesz to śmiało się dodaj, pozdro od Jaca.
PAWEL*STRC Napisano 30 Grudzień 2008 Autor Napisano 30 Grudzień 2008 to może jakoś tak mniej publicznie byśmy sie zintegrowali??:)
anty-szkodnik przysypywacz Napisano 30 Grudzień 2008 Napisano 30 Grudzień 2008 Gdzie ludzie mili tam i czas piękniej płynie...teraz to wymyśliłem...haha.Polska to naprawdę piękny i dziwny kraj, i jacy w nim ludzie wspaniali, myślę że Twoja propozycja jest możliwa do realizacji, oczywiście nie już dziś, zostawmy mniej publiczną integrację na nowy rok. A reszta pomysłów, najlepiej na razie na priv.
NEPTUNAK Napisano 30 Grudzień 2008 Napisano 30 Grudzień 2008 przecież ten serwer to zupełna lipa. feeeee
anty-szkodnik przysypywacz Napisano 30 Grudzień 2008 Napisano 30 Grudzień 2008 ale na tym lipnym serwerze bynajmniej wiem z jakim duchem mam do czynienia...hahahaNo koleżanki i koledzy do dzieła....
PAWEL*STRC Napisano 30 Grudzień 2008 Autor Napisano 30 Grudzień 2008 anty-szkodnik przysypywacz to jest ace 150:)
Schivelbein Napisano 31 Grudzień 2008 Napisano 31 Grudzień 2008 Poszukaj użytkownika Poszukiwacze Skarbów" z Zachodnioppomorskie
PAWEL*STRC Napisano 31 Grudzień 2008 Autor Napisano 31 Grudzień 2008 już zaprosiłem w swoim zdjeciu głównym mam garretta
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.