f35jsf Napisano 27 Grudzień 2008 Autor Napisano 27 Grudzień 2008 Czy ktoś może pomóc w odnalezieniu legendy (znaki umowne wzór 1966) do polskich map sztabowych z lat 80??Nie wiem czy się źle googla pytam ale na nic nie mogę trafić.Na forum też szukałem ale bez powodzenia.Z góry dziękuję za pomoc.Pozdrawiam.
kupersztern Napisano 28 Grudzień 2008 Napisano 28 Grudzień 2008 Również poszukuję dostępu do legendy map sztabowych z lat 80.Na forach innych niż Odkrywca mic konkretnego nie znalazłem.Podobnie jak f35jsf liczę na pomoc bardziej zorientowanych forowiczów.Pozdrawiam - szczęśliwego Nowego Roku.
kupersztern Napisano 28 Grudzień 2008 Napisano 28 Grudzień 2008 Jednak duch w narodzie nie ginie - są osoby na które można liczyć i które udostępniają swoje prywatne zasoby innym forowiczim [vide grove 3].Dzięki.
Krzysztal Napisano 29 Grudzień 2008 Napisano 29 Grudzień 2008 link do legendy map radzieckich z lat 50 (niestety 26 MB i po angielsku)http://www.lib.berkeley.edu/EART/pdf/soviet.pdf
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.