Skocz do zawartości

skrzynka MG

michal16

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Zastanawiam się nad kupnem takiej skrzynki , wszystko w niej ok , oprócz tego że nie posiada zamknięcia , czy warto ją kupić za 25 zł i czy da się jakoś dorobić zamknięcie? pozdrawiam

Napisano
też się zastanawiałem dołożyć i kupić kompletną , jeszcze wybiorę się na giełdę staroci i zobaczę może tańsze , bo trzeba doliczyć jeszcze koszt przesyłki 14 zł. pozdrawiam
Napisano
jak na Warszawskie Koło to odradzam:) Pan raz mi krzyknął za taką jak w aukcji tylko bez farby 80zł, a jak gdzieś troszkę farby to 150-200. Ceny z kosmosu. A najlepsze to z hełmami, szwabski m40 goła blacha nie wykop(ale troszeczkę wżerów miał), i resztka ale to naprawdę resztka farby 400zł, ja mówie za gołą blache z wżerami, a on noo ale farbe ma, raptem 3x5cm, alee dużo farby:P

Pzdr
Napisano
e to niezłe ceny ,ja wybieram się w tą niedziela na giełdę staroci w Lublinie, ale tam też niektórzy wymyślają fajne ceny
np. Polski bagnet Mauser w stanie takim sobie wart góra 100 zł , a babka mówi że 250 zł , ja jej mówię że nikt jej po takiej cenie nie kupi a ona ciągle to samo :) pozdrawiam
Napisano
a to zależy w jakim mieście , bo np. w Lublinie jest w każdą ostatnią niedziele miesiąca, ale w lublinie jest mało militari , dużo jest na Moto wetran Bazar w łodzi najbliższe 17 stycznia 2009 ,ale są również w innych miastach ,ja osobiście na jeżdze na te dwie, a z tą salamandrą to gratuluje za 80 zł :) pozdrawiam
Napisano
Witam. Najbliższy moto weteran bazar jest 17 stycznia 2009 od 8.00 do 17.00 i to jest hala przy al. Politechniki/ ul. Skorupki 21

a ty masz stronę
http://www.motoweteranbazar.com/
pozdrawiam
Napisano
a jeszcze mam pytanie czy do tej wcześniej szej skrzynki dało by się jakoś zamontować zamkniecie z drugiej bo znalazłem takie coś

http://www.allegro.pl/item515456505_skrzynka_do_mg.html
pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie