płomyk Napisano 22 Grudzień 2008 Autor Napisano 22 Grudzień 2008 2 ostatnia moneta do id , jak sie nie myle to mamy złotko , jaka jest wartość takiej monetki , nie chce jej sprzedać ale znać wartość z ciekawości i przede wszystkim wiedzieć co to za moneta ,
MrSmith Napisano 22 Grudzień 2008 Napisano 22 Grudzień 2008 Przecież masz napisane na monecie:5 rubli, Mikołaj IIPoradź może lepiej co zrobić żeby znaleźć takiego samego?
płomyk Napisano 22 Grudzień 2008 Autor Napisano 22 Grudzień 2008 Kolego jak bedziesz miał tyle szczęścia co ja to idz do kumpla i spytaj się o monetki czy nie ma jakiś , jak powie że nie to idż za rok i okaże się że jakąś znalazł i taka razem z bizuterią matki leżała sobie, tak to wyglądało u mnie , a ile jest warta ???
MrSmith Napisano 22 Grudzień 2008 Napisano 22 Grudzień 2008 Lepiej jakby był z ziemi.Trzeba by sprawdzić czy to nie fals od uskich handlarzy".Na allegro podobną właśnie licytują za ok. 440 zł.
płomyk Napisano 22 Grudzień 2008 Autor Napisano 22 Grudzień 2008 ta to co najmniej jak się dowiedziałem leżało w szkatułce 70 lat dziadek synowi a on swojemu synowi a kolega przyszedł zagadał i zabrał :) heh
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.