Skocz do zawartości

Wpłaty na remont Sztuga

lefa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam pytanie.Nie umiem należc wątku o wpłatach na remont sztuga.Czy został usunięty?I czy to prawda co słychac o jakowych nieprawidłowościach z tym związanych?Czy jednak zbiórka trwa nadal?
Napisano
Korzystałem.Szukałem też na Forum Głównym.
Nic nie znalazłem.Może po prostu żle wpisałem?Będę wdzięczny za podpowiedz.
Napisano
Ale był taki wątek o wpłatach.Na głównym.Teraz go nie ma.Czy to znaczy że jednak coś tam nie tak?Bo takie słuchy chodzą?
Napisano
A dla czego tego watku nie ma na forum?Ostatnia odpowiedż 7 grudnia.Szukam w wyszukiwarce.Nie ma.Szukam na głównym po odpowiedziach z 7 grudnia .Tez nie ma.O co chodzi?
Napisano
Chciałem sie w nim wpisac i dostałem u góry wątku komunikat na czerwono ze Wątek został ukryty.Nie rozumiem dlaczego.Podobno wydobycie było legalne.Podobno zbiórka pieniędzy też była legalna.Podobno kilka osób wpłaciło tam pieniądze.Wiec ja się pytam O co chodzi?
Napisano
Pan JC1234 (bo jak rozumiem to jest Jacek?) napisał wyrażnie ze Muzeum nie prowadzi zadnej zbiórki.Za zbiórką stał jakiś TPS.To po co pisac do Pana Jc 1234?
Napisano
Jaki znowu spisek?Kto z kim spiskuje?Zadałem pytanie.Pan mi Panie Woytas odpowiedział.Ja odpowiedziałem Panu.Na dowód wkleiłem zrzutę z ekranu.Gdzie tu spisek?Nie rozumiem o czym Pan mówi.Kto z Moderatorów ukrył wątek?Bo wpisac w nim sie nie mozna.Czy to takie niewygodne?Znaczy te moje pytania.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie