Manierkarz Napisano 18 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2008 Witam. Mam pytanie, co by moglo spowodowac aby nie było więcej utlenień. Ten kubek ma utlenienia tak więc czym można by je było zalepić, gdyż chcialbym ten kubek uzywac. Czym/Jak można by oczyścić kubek od środka by mógł się nadawać do picia ???Z góry dziekuje za odpowiedzi :)Pozdrawiam ManierkarzPS: rekonstrukcji kubka nie chce używać, gdyż nie ma duszy i nie jest idealna kopią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 18 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2008 Kubek o który mi chodzi to numer 3 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=570744#571466Bardzo się ten kubek zmienił, ponieważ go wyczyscilem ladnie i niema ani grama brudu,tylko srodek jeszcze odrobine brudny ale od biedy można pić, ale ja chce mieć pewność, że przeżyje :D, też dolożyłem lewe uszko z kubka numer 1 więc jest kompletny.Pozdrawiam Manierkarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 18 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2008 Oto ten kubek po wyczyszczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 18 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2008 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 18 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2008 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 18 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2008 Przepraszam za jakość fotek. Robione były komórką z aparetem 0,3 megapiksela :DPozdrawiam Manierkarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 18 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2008 Nik nie wie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.