maskot5pu Napisano 15 Grudzień 2008 Autor Napisano 15 Grudzień 2008 wygląda raczej na dość starą sygnatury zdają się to potwierdzać może ktoś wie coś więcej?materiał to jakiś stop aluminium .
maskot5pu Napisano 16 Grudzień 2008 Autor Napisano 16 Grudzień 2008 ja się nie znam ale profil i budowa po mojemu raczej wskazują że to szczotka do zębów:-)
Luftlander Napisano 16 Grudzień 2008 Napisano 16 Grudzień 2008 Są koledzy którzy posiadają przedwojenne Książki Telefoniczne miasta Warszawa może któryś sprawdzi co produkowała fabryka Zielińskiego?
festunguben Napisano 15 Grudzień 2008 Napisano 15 Grudzień 2008 Do zębów? Wydaje mi się, że raczej do czyszczenia czegoś? Aryjczycy mieli podobne do czyszczenia masek p-gaz, tyle, że z tworzywa.
k0k0 Napisano 17 Grudzień 2008 Napisano 17 Grudzień 2008 Prawdopodobnie jest to fatycznie szczoteczka do zębów, wyprodukowana w fabrykce F. Zieliński i S-ka, Warszawa Koszykowa 33
Pytanie
maskot5pu
wygląda raczej na dość starą sygnatury zdają się to potwierdzać może ktoś wie coś więcej?materiał to jakiś stop aluminium .
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.