Skocz do zawartości

Problem z wyborem wykrywacza

michal*

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.Jaki wykrywacz do ceny 2500 złotych ma największy zasięg na monety i jest w miarę prosty w obsłudze?Zastanawiam się nad kupnem gerretta gti 1500.Jak myślicie czy byłby to dobry wybór?
Napisano
witam , mysle ze ten model garetta jest uniwersalny ma tyle ustawien ze na militaria ,monety itd jest super.cena w miare duza ale na monety jak najbardziej ten model. pozdro
Napisano
Niedawno miałem X-terrę 30,ale sprzedałem go ze względu na troche mały zasięg(inne parametry oceniam na 5). Kolega z którym chodzimy na poszukiwania ma garretta ace 250.Kiedyś zrobiliśmy taki test:pod żelazną blaszkę o grubości około 2mm i wymiarach 8cm na 5cm podłożyliśmy monetę 1/2 kopiejki z 1898 roku.Jego ace 250 wykrył blaszke i monetę,a mój. Było t o z wysokości około 20 cm. Ciekawe czy inne minelaby np. x-terra 70 lub quattro mp zachowały by się w podobny sposób?
Napisano
Zastanawialem się jeszcze nad wykrywaczem teknetics t2.Z wyglądu jest bardzo podobny do fishera f 75.Co myslicie o tym wykrywaczu?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie