Kopacz1 Napisano 26 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopacz1 Napisano 26 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozi Napisano 26 Grudzień 2008 Share Napisano 26 Grudzień 2008 Ty to wszystko z pod wody?? Kopacz1 jakim sposobem szukasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopacz1 Napisano 26 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2008 Oczywiście z wody a o technice szukania nie będę pisał,dobra miejscówka i nie chcę jej spalić,na jakiś czs wystarczy.Jestem wszechstronnym poszukiwaczem i poszukiwania przeprowadzam różnymi metodami zależy w jakim terenie przebywam i czego szukam.Wykrywacz,łopata,sito,nurkowanie,kopanie w ciemno" bez sprzętu itp.Bez znaczenia jaka pora roku,pamiętam taką zimę że śniegu było po pas.Poszedłem do lasu wybrałem teren,odśnieżyłem las i dopiero przystąpiłem do działania.Doświadczenie,dobry nos" + szczęście i sukces murowany.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POMORZANY Napisano 26 Grudzień 2008 Share Napisano 26 Grudzień 2008 No i cedzak, zapomniałeś dodać Romku!!!!Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopacz1 Napisano 26 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2008 Siema Wojtek!!! i dore poczucie humoru w Twoim wydaniu,chyba dam Tobie na drugie cedzak" hehehe.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislaw1 Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 No to jak Kriegsmarine to tez cos dolacze:> Znajdka przedwczorajsza. Klucz plaski 12/14 z wrona Kriegsmarine, stalowy, oksydowany.Pozdrawiam T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislaw1 Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 I tutaj dokladniejsze zdjecie sygnatury Kriegsmarine.Pozdrawiam T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopacz1 Napisano 2 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2009 Skorupy marynistyczne z wodyD A L - DEUTSCHE AFRIKA LINIEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopacz1 Napisano 2 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2009 D.A.L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopacz1 Napisano 2 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2009 HAPAG ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopacz1 Napisano 2 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopacz1 Napisano 2 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 A propos ciekawej skorupy kubka", wykopałem kiedyś guzik z identycznym znakiem HSDG. Przez co tym bardziej jestem ciekaw co to za skrót. Jakaś organizacja? Mógłby ktoś pomóc to rozszyfrować?pozdr.ZaKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopacz1 Napisano 3 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2009 H.S.D.G.Hamburg-Sudamerikanischen DampfschifffahrtsgesellschaftpozdrawiamKOPACZ1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopacz1 Napisano 3 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2009 H.S.D.G.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopacz1 Napisano 4 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2009 Kilka wczorajszych drobiazgów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopacz1 Napisano 4 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2009 pozostałośći tabliczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopacz1 Napisano 4 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2009 szklana pokrywa,wieko? napis DAHANGTER" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopacz1 Napisano 4 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopacz1 Napisano 4 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopacz1 Napisano 4 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2009 M orzeł eh - 44 329 auzłuska stalowa lakierowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopacz1 Napisano 4 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2009 Dzisiejsza chwilka relaksu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopacz1 Napisano 4 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2009 M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.