buratino33 Napisano 7 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2008 odkryłem to niedawno. co to może być?są tam inicjały (HB) na trzpieniu z żeliwa.zrobiłem podkop pod tym kamieniem (wysyłam dalsze fotki do wglądu)przy wykopie znalazłem odłamki szkła .nie wiem czy jest sens dalszego wykopu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buratino33 Napisano 7 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2008 c.d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 7 Grudzień 2008 Share Napisano 7 Grudzień 2008 reper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 7 Grudzień 2008 Share Napisano 7 Grudzień 2008 Po cholerę to odkopywałeś ??? Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buratino33 Napisano 7 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2008 już mam to zakopane wróciło do pierwotności.Już wiem w czym rzecz.dzięki za objaśnienie.narka .pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diesellss Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 buehehe chlopak sie nakopal,pewnie juz oczyma wyobrazni widzial ze ten slupek to zatyczka do podziemnej fabryki hitlera%) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.