kapitan63 Napisano 17 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 17 Grudzień 2008 Share Napisano 17 Grudzień 2008 milutko nie ma co ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapitan63 Napisano 17 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 17 Grudzień 2008 Share Napisano 17 Grudzień 2008 Przypadkowo wiem że to ostatnie znalezisko nie należy do Ciebie. Czyżbyś kapitanie wypruł się już ze swoich i dokładasz cudze, na dodatek nie spod Grudziądza? Nie jest to broń boże zaczepka do dalszej pyskówki bo masz świetne trafienia i możesz na nich poprzestać, jeden parchaty hełm tego nie zmieni. Pozdrawiam i życzę żebyś już w najbliższym czasie miał trafienie, które zasypie to forum nowymi szabelkami spod Grudziądza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapitan63 Napisano 17 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2008 to jest z okolic grudziadza /okolice miejscowosci mniszek / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapitan63 Napisano 17 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2008 bag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 17 Grudzień 2008 Share Napisano 17 Grudzień 2008 Błąd. To jest z okolic miejscowości Bukowiec. Zdjęcie wykonałem własnym aparatem dokładnie cztery lata temu. tutaj zdjęcie z innej perspektywy. Ten hełm leży teraz u mnie na półce. Zdjątko masz od naszego wspólnego znajomego, który może zapomniał Ciebie poinformować od kogo je dostał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapitan63 Napisano 17 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2008 hm,to sa te z mniszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapitan63 Napisano 17 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2008 , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapitan63 Napisano 17 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2008 fotek jest duzo wszystkie miały byc z okolic grudziadza ,sporo od przyjacioł,moze rzeczywiscie nasz wspolny znajomy zamieszal z miejscem znalezienia.R51 dzieki za sprostowanie .pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 17 Grudzień 2008 Share Napisano 17 Grudzień 2008 Tutaj brakujące zdjątko z góry. Obydwa hełmy pochodzą z Bukowca.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapitan63 Napisano 17 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2008 no tak M... wprowadził mnie w bład.Widze ze dalej bede sie opierał tylko na swoich fotkach,R51 cos jeszce wyszło z wyposazenia kolo tych hełmow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapitan63 Napisano 18 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2008 bagnet z miejsca gdzie trwaja prace nad budowa autostrady pod grudziadzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapitan63 Napisano 18 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapitan63 Napisano 18 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 ooo.., R51 to ten koleś który mnie podkupił /helm/,jaki ten świat mały,wiadomo już tez skąd czerpał informacje, żeby czyścic ponas teren /Twoje słowa r./;ja znowu słyszałem, ze hełmy były znalezione zupelnie gdzie indziej, a teraz chyba wiadomo skąd są,o ile to prawda,choć to teraz już nie ma znaczenia;swoja droga Ty ich nie znalazłeś,tylko robiłeś im fotki,a kapitan nie uzurpuje sobie do nich niczego poza tym, ze sa b. ciekawym znaleziskiem,twoje złośliwe uwagi sa nie na miejscu,po prostu cie pożarło,bez urazy :)pozdrawiamm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 Drogi Marti, zarówno Ty jak i ja wiemy gdzie leży prawda. Najbardziej w życiu nie lubię takich oślizgłych numerów. Kapitan nieświadomie załączył zdjęcia, które dostał od Ciebie i nie winię go za to. Ty natomiast mój drogi trochę się zagalopowałeś, może chcesz ująć się za Kapitanem a może chcesz zatuszować jakieś swoje stare faux pas. Nieważne. Nie rozumiem tylko czemu chcesz sobie zrobić ze mnie wroga. swoja droga Ty ich nie znalazłeś"- urocze. Mam nadzieję zdajesz sobie sprawę, że wykopałem je przy naszych dwóch wspólnych znajomych, którzy od teraz będą świadomi tego jak pięknie rzucasz oszczerstwami. Te hełmy nie sa moim największym życiowym trafieniem (co zapewne wie sporo osób na tym forum) i nie mam ochoty za nie umierać. Martwi jedynie fakt, że masz tendencję do brnięcia w zaparte i za jakieś hełmy gotów jesteś palić za sobą mosty. po prostu cie pożarło"- zgadza się, takiej bezczelności dawno nie doznałem na własnej skórzeZyczę wszystkim (a najbardziej Kapitanowi) wielu takich hełmów, kolejnych szabel, bagnetów, pułkówek i innych wspaniałych fantów, które kryją Bory i które z taką pasja znajduje. Martiemu życzę odzyskania rozsądnego spojrzenia na życie i więcej poszanowania do cudzych odkryć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 Skoro już odpowiedziałem kłamczuchowi, teraz odpowiem Kapitanowi:Tylko ta tarczka ze sznura naramiennego strzelca, choć jeden diabeł wie kiedy się tam znalazła. leżało tez trochę polskich łusek. Poza tym sporo dołków, które wygladały na dziury poszukiwaczy sprzed co najmniej kilku lat,chyba spózniłem się na to miejsce. Długo jeździłem w tamte okolice ale w zeszłym roku wreszcie namierzyłem trasę wycofania naszych ułanów spod Bukowca- zarówno fanty jak i realcje ludzi wskazują na nich. Jeśli jesteś zainteresowany możemy się tam wspólnie wybrać. Tylko nie bierz ze sobą kłamczucha:)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.