capitan2 Napisano 2 Grudzień 2008 Autor Napisano 2 Grudzień 2008 Załóżmy teoretycznie, że powstaje sobie jakaś tam GR., ma fundusze na kupno replik broni, ale nie chcemy aby były to tylko ieme" atrapy, jak więc zaopatrzyć się w broń strzelającą"(wydającą dźwięk strzału):- słyszałem, że na broń strzelającą ślepymi pociskami potrzebne są konkretne pozwolenia itd. chciałbym się dowiedzieć szczegółów,- gdzieś obiło mi się o uszy coś o broni poniżej 6mm z bocznym zapłonem (chyba tak tam było napisane),- gdzie taką broń pozyskać,- może są jeszcze jakieś inne sposoby aby postrzelać" podczas reko. i nie mam tu namyśli petard i replik ASG. Jak walnąłem jakiegoś tematycznego byka to poprawcie, czekam na wszystkie wskazówki od ludzi, którzy na prawdę mają coś do powiedzenia.
Dunczyk Napisano 2 Grudzień 2008 Napisano 2 Grudzień 2008 Po pierwsze to temat strzelających replik był już na tym forum omawiany, nawet kilkakrotnie, z konkretnymi propozycjami rozwiązań. Zadaj sobie odrobinę trudu i odszukaj te wątki i nie trzeba zakładać żadnych teorii. Zakładanie po raz kolejny takiego samego tematu jest zajmowaniem miejsca na serwerze i lenistwem z Twojej strony. Jedyne repliki wydające dźwięk" przy strzale to dalekowschodniej produkcji w systemie PFC, w Europie i na świecie jest kilka sklepów oferujących takie repliki, proszę się tam udać.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Dunczyk 19:28 02-12-2008
capitan2 Napisano 2 Grudzień 2008 Autor Napisano 2 Grudzień 2008 o dobrze panie Ndgorliwy, tak więc zadam sobie ten trud i poszukam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.