capitan2 Napisano 2 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2008 Załóżmy teoretycznie, że powstaje sobie jakaś tam GR., ma fundusze na kupno replik broni, ale nie chcemy aby były to tylko ieme" atrapy, jak więc zaopatrzyć się w broń strzelającą"(wydającą dźwięk strzału):- słyszałem, że na broń strzelającą ślepymi pociskami potrzebne są konkretne pozwolenia itd. chciałbym się dowiedzieć szczegółów,- gdzieś obiło mi się o uszy coś o broni poniżej 6mm z bocznym zapłonem (chyba tak tam było napisane),- gdzie taką broń pozyskać,- może są jeszcze jakieś inne sposoby aby postrzelać" podczas reko. i nie mam tu namyśli petard i replik ASG. Jak walnąłem jakiegoś tematycznego byka to poprawcie, czekam na wszystkie wskazówki od ludzi, którzy na prawdę mają coś do powiedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 Po pierwsze to temat strzelających replik był już na tym forum omawiany, nawet kilkakrotnie, z konkretnymi propozycjami rozwiązań. Zadaj sobie odrobinę trudu i odszukaj te wątki i nie trzeba zakładać żadnych teorii. Zakładanie po raz kolejny takiego samego tematu jest zajmowaniem miejsca na serwerze i lenistwem z Twojej strony. Jedyne repliki wydające dźwięk" przy strzale to dalekowschodniej produkcji w systemie PFC, w Europie i na świecie jest kilka sklepów oferujących takie repliki, proszę się tam udać.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Dunczyk 19:28 02-12-2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
capitan2 Napisano 2 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2008 o dobrze panie Ndgorliwy, tak więc zadam sobie ten trud i poszukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.