lefa Napisano 30 Listopad 2008 Autor Napisano 30 Listopad 2008 Jak zauwazyłem niejaki Moderator Pan Patron za podobno brak merytoryczności nagrodził mnie kartką.Więc ja sie pytam.Gdzie ta merytorycznośc?Czy zadanie pytania na temat wydobytych pojazdów pancernych w Polsce i ich dalszych losów jest niemerytoryczna?Czy pytanie o Tygrysa z pod Ciechanowa az tak wzburzyło ?To po co istnieje to forum skoro można zadawac tylko takie pytania na które Moderatorzy mogą odpowiadac?A pytania niewygodne typu Tygrys z pod Ciechanowa , Saper , Jagdpanzer IV z Szwarcenowa , Transporter 251 z Wysmierzyc , czy jeszcze kilka innych idą w niebyt?Można jak zauwazyłem krytykowac prace przy sztugu w Poznaniu(bo mój post wyleciał co nie Panie Patron?)ale nie wolno naruszac interesów pewnej grupy.Jaki to ma cel?Myślałem ale jak widac sie zawiodłem ze tu wszystkim zalezy na wyjasnianiu Historii (nie tylko tej przez duze H).I teraz ytanie.Kiedy ten wątek zostanie usuniety i kiedy zostane nagrodzony wyzej niz teraz?Obstawiam ok 2 godzin.
akagi Napisano 30 Listopad 2008 Napisano 30 Listopad 2008 1. Publiczna dyskusja z moderatorem jest zabroniona. Na kazdym forum (sam mam za to kartke na Odkrywcy i jakoś nie płaczę).2. Na forum nie dopuszczone jest publikowanie informacji mogacych wprowadzic w blad lub dyskredytować dobre imię osob trzecich. Nikt nie broni interesow niczyjej grupy - po prostu kiedys Bocian postanowił , że ma dość nazywania tego forum ściekiem" i wszelkie informacje tego typu kazał usuwać, a autorów pouczać. 3. a post wyleci, bo Bocian takich postów nie toleruje. Jako Administrator ma prawo.
maciek_zagroba Napisano 30 Listopad 2008 Napisano 30 Listopad 2008 Ale o tygrysa spod Ciechanowa można zapytać? jestem właśnie stąd i bardzo mnie to ciekawi.Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.