kundzio11 Napisano 30 Listopad 2008 Autor Napisano 30 Listopad 2008 Armand obniżył cenę Anticusa o dwie stówki.Dosyć regularnie przeglądam wykrywki na alle .Nie widzę szału na ten zakup ,chociaż cena coraz bliżej zbliżona do polskich realiów.Jeszcze stówka w dół i myślę że znajdzie się mnogo nabywców na ten sprzęt.Bez żadnej złośliwości do producenta tego wykrywacza.Najwyższą formą działalności gospodarczej jest produkcja.Pozdrawiam.
krycholec93 Napisano 30 Listopad 2008 Napisano 30 Listopad 2008 Popieram, jak cena spadła by jeszcze ze 100 zł to i ja bym się skusił.POZDRAWIAM!
armand Napisano 30 Listopad 2008 Napisano 30 Listopad 2008 Nie mogę na All... zmniejszyć ceny, bo kilka osób obserwuje aukcję. Proszę o kontakt na maila, rozmawiałem w tej sprawie ze Świętym Mikołajem, zgodził się opuścić cenę o 100 zł, czyli ostateczna cena z wysłaniem 520 zł i tylko 5 szt. Męczcie rodziców, żeby do Was przyszedł Mikołaj!
jacek825 Napisano 30 Listopad 2008 Napisano 30 Listopad 2008 Na tym forum już nikt chyba w Mikołaja nie wierzy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.