SNIPERcom Napisano 29 Listopad 2008 Autor Napisano 29 Listopad 2008 Czy możne mi ktoś z użytkowników MXT scharakteryzować ten sprzęcik ?
1000WATT Napisano 29 Listopad 2008 Napisano 29 Listopad 2008 http://www.thesaurus.com.pl/forum/viewtopic.php?t=416Dodam jeszcze od siebie że sprzęt ten jest niezwykle hałaśliwy co według mnie jest jego zaletą.Nadaje się również do poszukiwań głębokiej militarki,na podstawie wyraźnych zmian sygnału progowego można nim wyławiać przedmioty wielkości hałerka z grubo powyżej metra.Osobiście się o tym przekonałem.Pozdrawiam.
panzerkris Napisano 8 Marzec 2009 Napisano 8 Marzec 2009 Dzieki kolego. Juz ten post wcześniej studiowałem. Słyszałem ze wieloczestotliwosciowe wykrywki sa lepsze. Czy z powodu braku tej opcji w MXT (pracuje tylko na 14khz) nie jest gorszy od Qatro MP?
panzerkris Napisano 8 Marzec 2009 Napisano 8 Marzec 2009 Może moje pytania wydaja sie banalne, ale wiekszośc z moich znajomych lata własnie z ACE 250 juz dobrych kilka lat i nie mam porównania do innych sprzetów. Mam nadzieje ze różnica nie jest tylko w kasie, ale i w wynikach w terenie...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.