Rumburak Napisano 17 Lipiec 2002 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2002 Hello!Polecam lekturę dzisiejszego Głosu Wielkopolskiego www.glos.com . w którympan Leszek Adamczewski, znany skądinąd autor tekstów w Odkrywcy opublikował króką notatkę o pracach budowlanch prowadzonych obecnie w MRU. Niestety tekst niewiele wyjaśnia, natomiast opinia publiczna dowiedziała się o sprawie. Dyskutowano o tym na forum kilka wątków niżej. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Lipiec 2002 Share Napisano 17 Lipiec 2002 Z tego co piszą to wynika, że to niemcy sami wymyślili i sami zamurowują (Eronatur - Gabriel Schwanderer). Trzeba zabezpieczyć na okoliczność powrotu wypędzonych przez Hitlera. Ciekawe, co na to polscy ekolodzy ;-)))). A artykuł ma właściwe brzmienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Lipiec 2002 Share Napisano 17 Lipiec 2002 nie zapominajcie, że pan Adamczewski jest dziennikarzem szukającym dziury w całym" i jak zresztą wszyscy wiedzą - słynie z koloryzowania faktów. Warto jego teksty potraktować z pewnym dystansem chociażby dla tego, żeby się nie ośmieszyć ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Lipiec 2002 Share Napisano 17 Lipiec 2002 Adam, ty nie jesteś J23 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Lipiec 2002 Share Napisano 18 Lipiec 2002 Ola-świetne pytanie i myślisz, że się przyzna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Lipiec 2002 Share Napisano 18 Lipiec 2002 nie. nie jestem J23. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konger Napisano 21 Lipiec 2002 Share Napisano 21 Lipiec 2002 A czy ktoś mógłby mi podesłać ten artykuł na mejla albo chociaż podać na forum adres/odnośnik do tego artykułu, bo długo szukałem i nie wiem, jak przejrzeć wydania (elektroniczne) sprzed kilku dni, gdyż archiwum zawiera materiały do któregoś tam września ubiegłego roku. pzdrKonger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.