Skocz do zawartości

Skarby i nietoperze

Rumburak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Hello!

Polecam lekturę dzisiejszego Głosu Wielkopolskiego www.glos.com . w którym
pan Leszek Adamczewski, znany skądinąd autor tekstów w Odkrywcy opublikował króką notatkę o pracach budowlanch prowadzonych obecnie w MRU. Niestety tekst niewiele wyjaśnia, natomiast opinia publiczna dowiedziała się o sprawie. Dyskutowano o tym na forum kilka wątków niżej. Pozdro
Napisano
Z tego co piszą to wynika, że to niemcy sami wymyślili i sami zamurowują (Eronatur - Gabriel Schwanderer). Trzeba zabezpieczyć na okoliczność powrotu wypędzonych przez Hitlera. Ciekawe, co na to polscy ekolodzy ;-)))). A artykuł ma właściwe brzmienie.
Napisano
nie zapominajcie, że pan Adamczewski jest dziennikarzem szukającym dziury w całym" i jak zresztą wszyscy wiedzą - słynie z koloryzowania faktów.
Warto jego teksty potraktować z pewnym dystansem chociażby dla tego, żeby się nie ośmieszyć !
Napisano
Ola-świetne pytanie i myślisz, że się przyzna ?
Napisano
A czy ktoś mógłby mi podesłać ten artykuł na mejla albo chociaż podać na forum adres/odnośnik do tego artykułu, bo długo szukałem i nie wiem, jak przejrzeć wydania (elektroniczne) sprzed kilku dni, gdyż archiwum zawiera materiały do któregoś tam września ubiegłego roku.
pzdr
Konger

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie