Sturmgeschutz Napisano 24 Listopad 2008 Autor Napisano 24 Listopad 2008 Witam czy może mi ktoś cokolwiek napisać o tych pagonach znalezione na stryszku Pozdrawiam
Sturmgeschutz Napisano 24 Listopad 2008 Autor Napisano 24 Listopad 2008 Witam czy może mi ktoś cokolwiek napisać o tych pagonach znalezione na stryszku Pozdrawiam
kuligow Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 te dwa po lewej to porucznik jak wiadomo.. te elektryczne pagony - kolor wyglada mi na Signal bardziej niz kaw/zwiad.ciekaw jestem innych zdjec tych elektrycznych pagonow - jesli oryginaly to warte conieco...
Luftlander Napisano 24 Listopad 2008 Napisano 24 Listopad 2008 Te czarna para z żółtymi(złotymi)obszyciami to pagony podoficera zwiadu Waffen-SS.
Luftlander Napisano 24 Listopad 2008 Napisano 24 Listopad 2008 A konkretnie Unterscharführer Rospozania.
szmilas Napisano 24 Listopad 2008 Napisano 24 Listopad 2008 Witam Luftlander chyba jestes w malym bledzie to jest Unterscharführer ale kawalerii a nie rozpoznania Pozdrawiam
Sturmgeschutz Napisano 24 Listopad 2008 Autor Napisano 24 Listopad 2008 Kolego Luftlander czy potwierdził byś z lepszej foty potwierdzić ich orginalność ??? Proszę o twój namiar na priwa.Pozdrawiam i dziękuję Stug
szmilas Napisano 24 Listopad 2008 Napisano 24 Listopad 2008 te z czerwona obwodka moga byc w zaleznosci od rodzaju wojsk heer/SS ale raczej SS jesli byly znalezione razem SS Unterstrumfuhrer lub Leutnant artyleri te stopnie zarowno w Wehrmachcie jak i SS oznaczaja podporucznika
Sturmgeschutz Napisano 24 Listopad 2008 Autor Napisano 24 Listopad 2008 kolego Luftlander możesz mi podesłać skąd tą wiedzę zaciągnołeś ? Było by całkiem ekstra i prosze o ten kontakt do Ciebie
Sturmgeschutz Napisano 24 Listopad 2008 Autor Napisano 24 Listopad 2008 szmilas moze ty byś potwierdził mi ich orginalność zdołał byś jeśli tak prosze o jakiś mail to puszczę lepszą foteczkę
Pytanie
Sturmgeschutz
Witam czy może mi ktoś cokolwiek napisać o tych pagonach znalezione na stryszku Pozdrawiam
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.