Svensson Napisano 22 Listopad 2008 Autor Napisano 22 Listopad 2008 Witam, zwracam sie z prośbą o pomoc w identyfikacji takiego ustrojstwa,wygląda mi to na nakładkę na gąsienicę z jakiegoś ciężkiego pojazdu.Proszę o potwierdzenie bądź zaprzeczenie, i ewentualne wskazania pojazdu z jakiego to może pochodzić.
Svensson Napisano 22 Listopad 2008 Autor Napisano 22 Listopad 2008 Z góry dziękuję za wszelkie sugestie.PozdrawiamSvensson
Svensson Napisano 22 Listopad 2008 Autor Napisano 22 Listopad 2008 Witam, zwracam sie z prośbą o pomoc w identyfikacji takiego ustrojstwa,wygląda mi to na nakładkę na gąsienicę z jakiegoś ciężkiego pojazdu.Proszę o potwierdzenie bądź zaprzeczenie, i ewentualne wskazania pojazdu z jakiego to może pochodzić.
Pytanie
Svensson
Witam, zwracam sie z prośbą o pomoc w identyfikacji takiego ustrojstwa,wygląda mi to na nakładkę na gąsienicę z jakiegoś ciężkiego pojazdu.Proszę o potwierdzenie bądź zaprzeczenie, i ewentualne wskazania pojazdu z jakiego to może pochodzić.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.