Skocz do zawartości

Głowaczów

boat88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mieszkam w Kozienicach. Masz racje thompson, że studzianki raczej już trzeba omijać, natomiast całkiem ciekawe miejscówki można znależć w okolicach. Interesuje się tym sportem" od 4 lat , ale widzę ,że w naszej okolicy jest duża konkurencja.Bardzo ciekawe efekty można uzyskać chodząc po polach.
  • 3 weeks later...
Napisano
thomson to kup sobie midasa z cewką 80 cm łuskę ściąga z 70 cm ja mam przerobionego i wzmocnionego to cewka 60 mi wystarcza rzadko ją biorę na wykopki gdyż nie mieści się w plecaku a nie będę z nią szedł 2lub 2 km czterdziestka mi wystarcza syn ma większą cewkę i też jest zadowolony a kopanie na studziankach to strata czasu ale to moje zdanie
Napisano
boat ja mam trochę daleko w tamte okolicę jeżdżę 2,3 razy w roku ale przecież ruscy i polacy przekraczali wisłę na długości 50 km poszukaj po lasach i polach zawsze coś można znależć ja tam jeżdżę bardziej z nudów ale jak masz farta to coś trafisz pozdrawiam
Napisano
Jam ma się dobre mamy wprost z archiwów to jeszcze można trafić ciekawe miejsca.
Ja ostatnio w jednym dole znalazłem ok. 20 łusek mosiężnych 45 mm.

Pozdro
  • 3 weeks later...
Napisano
patryk to moj syn (on sie logowal) ja jestem Bartek - moje gg 3081115 i bardzo bardzo chetnie sie wybiore...planujemy z kolega jakis wypadzik w niedziele tj. 19.04 ja szczerze mowiac dopiero zaczolem przygode i chetnie poznam wszelkie miejscowki...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie