Hindus Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 Oczywiście w poście wprowadzającym popełniłem błąd miałem na myśli wykrywacz „Wien 41” (a nie jak napisałem „…40”) – jak na to zresztą wskazuje sygnatura na skrzyni do przechowywania całego aparatu widoczna na ostatnim obrazku.PozdroHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostwid Napisano 25 Listopad 2008 Autor Share Napisano 25 Listopad 2008 tak ładnych zdjęć przedstawiających Wien 41 jescze nie widziałem, tak dokładnych z kazdej strony:)czy ktoś może wie na ile skuteczny byl ten Wien41?Dzieki Hndisie za zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostwid Napisano 25 Listopad 2008 Autor Share Napisano 25 Listopad 2008 Przeprasza za pomyłkę Hindusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 Witaj ,znalazem w mych zbiorach 2 fotki Niemców z piszczalami-Moze sie przydadza.Pozdrsten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 nr.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shark14_a1 Napisano 4 Grudzień 2008 Share Napisano 4 Grudzień 2008 A może ktoś podać wymiary Wien 41 i plany lub szkice .Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaku51 Napisano 3 Maj 2014 Share Napisano 3 Maj 2014 Witam,wybaczcie zupełnie laickie pytanie: ale czytam wszędzie o tym, że to Polacy wymyślili i opracowali w 1942 roku pierwszy detektor min (http://pl.wikipedia.org/wiki/Wykrywacz_min).A skoro Niemcy mieli już model Wien 1941 to wychodziłoby, że jednak nie nasi wymyślili to urządzenie?Będę wdzięczy za odpowiedź na pytanie, kto pierwszy rozpoczął używanie w linii powyższego.Pozdrawiam,Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.