Skocz do zawartości

pomocy

Mig47s

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jestem poczatkujacy i prosze podpowiedz jaki wykrywacz oplaca sie kupic.Wiem ze podobne tematy juz byly ale prosze o pomoc. Moim zasiegiem jest ok. 500zł.
Na allegro znalazlem cos taiego:
http://allegro.pl/item482796725_wykrywacz_metali_garrett_ace_150.html

i czy sie takie cos oplaca.
Napisano
witam
jesli potrzebujesz czego na kolorowe pierdolki i monety a chcesz kupic nowy sprzet to w tym zakresie cenowym moim zdaniem NAJLEPSZY wybor, chyba ze gotow jestes kupic sprzet urzywany to w tej cenie gdybys dorzucil z 50zl mozesz spokojnie kupic urzywanego ace250, choc wielkiej roznicy miedzy tymi wykrywkami nie ma- 250 ma wiecej stopni dyskryminacji+ moim zdaniem calkiem nieprzydatny pinpoint bez ktorego calkowicie mozna sie obyc a nawet jest bez niego wygodniej:)...
moim zdaniem czy kupisz pierwszy nowy czy drugi urzywany bedziesz zadowolony
Napisano
mendi- niby wszystko to kwestia gustu ale nie zgodzę się że pin point jest całkiem nie przydatny, a już z całą pewnością przesadą jest mówić iż jest on całkiem nieprzydatny. Na drobnicę jak najbardziej zdaje egzamin i moim zdaniem czasem ciężko się bez niego obejść ;) Używam PROximy"
Pozdro....
Napisano
A ile ten Smętek kosztuje?
a jak bym juz go kupil to co bym musial jeszcze brac ze soba na poszukiwania oproc dobrej lopaty idlugiego drutu?
I gdzie polecacie jezdzic zeby cos ciekawego znalesc?
Napisano
bobi z calym szacunkiem choc planuje w najblizszym czasie przesiadke jeszcze urzywam ace250 i pinpointu zdarzylo mi sie urzyc pare razy na poczatku, bo tak jak piszesz wydawalo mi sie ze znaczaco ulatwi mi zadanie, po paru wyjsciah z TA WYKRYWKA namierzemie monetki to kwestia paru machniec nad nia cewka- ace ma tak ustawiona sygnalizacje ze albo reaguje na cos albo nie nie ma tam jakichs modulacji sygnalu etc. wiec w praktyce wyglada to tak ze jak juz dostaniesz sygnal to pozniej wystarczy podjechac do fantu z lewej z prawej z przodu i z tylu:) i juz w wiekszosci przypadkow z dokladnoscia do porcji gleby zawijanej na saperke jestem w stanie okreslic jego polozenie, szersze dolki kopie sie tylko w przypadku czegos wiekszego od monety...
Napisano
smetek to chyba w granicach 600 zl czyli podobnie, MIG jak sobie pojezdzisz do pewnej liczby takich ciekawych miesc to zobzczysz co zacznie Ci sie bardziej przydawac, czy lopata czy flaszka do udobruchania rolnika, czy dobre buty:) o miejscowki sam musisz sobie zadbac,
Napisano
Różnica między 150 a 250 w pinpoint-cie jest taka,że bez pinpointa kopiesz hochlą,a z pinpointem łyżką stołową.To taka mała przenośnia.Pzdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie