Skocz do zawartości

help me

aggg1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam poszukuje dobrej wykrywki a dokładniej zależy mi na tym aby móc siegnąc po np. helm czy bagnet z glebszych pokładów gleby oraz też drobniejsza militarke i kolorki, z forum dowiedzałem sie ze smetek lub garret 150, kasa jaka moge wydać to do 1000 zl moze być uzywany chyba że radzicie inaczej prosze o odpowiedzi poparte doswiadczeniami i jesli mozna fantami które zostałe odkryte za pomoca takiej wykrywki z góry dzieki
Napisano
myślę, że najlepszym wyjściem będzie zakup rutusa proximy, sam się przymierzam do tej wykrywki bo napotkałem setki pozytywnych opinii o niej, jednak jak dotąd żadnej negatywnej! można dużo o nim poczytać na forum, więc zapraszam do lektury.
Jedyny problem w Twojej sytuacji - masz o 300 złotych(obecnie trwa promocja) za mało, ale mimo wszystko uważam, że warto dozbierać i kupić właśnie ten sprzęt.
Smętek nie bardzo nadaje się na kolorki, choć na militarkę jest świetny.
Myślę, że w miarę uniwersalnym wyjściem będzie rutus solaris - możesz nim szukać i dużego" i małego" ; jednak mimo wszystko bardziej polecam Proxime
pozdrawiam
Napisano
no fachowiec zabrał głos - nie widzaił na oczy sprzętu ale z czystym sercem poleca - pozazdrościć!

jak chcesz uniwersałke musisz mieć coś z trybem statycznym.W tej cenie to będzie albo rzeczony solaris - dobry na militarkę , słabszy na kolor/marna dyskryminacja/, albo fisher f4.
Praktycznie ace jest tylko na kolor, a smętek tylko na militarkę.
Napisano
koledzy wiecie co juz sam nie wiem jaki sobie kupic gdzie nie spojrze to jedni doradzaja a drudzy neguja, aktualnie mam mastera 5 bylemz nim 2 razy w okopach i duzo łusek 3 łódeczki do mausera i moc gwozdzi, wkurzyłem sie bo zakładałem znałeżc choc jakis hełmik badz bagnet albo magazynek a tu nic i w dodatku wszystko plytko na max czułosci bez dyskryminacji
Napisano
tez tak pomyslałem no ale gdzie indziej niz w okopach mozna czegos lepszego poszukac, w niedziele robie wyskok z kumplem co ma garreta 150 i zobacze jak on jakies lepsze fanty wyciagnie to ja swojego tam zakopie dla potomnych:)
Napisano
kup solarisa używanego to jeszcze ci kasy zostanie a spelni twoje oczekiwania a jak masz możliwość to kup nowy na raty a co do proximy cos szybciutko cena promocyjna wskoczyła bez obrazy pana rutyny bo miałem solarkę wcześniej ale coś proxima według mnie cos szybko promocyjna cena wskoczyła
Napisano
No ja się wtrącę jestem posiadaczem Rutusa Solarisa i mam na nim dobre wyniki z militarki i koloru wiec go bardzo polecam.Zdrów

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie