maciek_zagroba Napisano 16 Listopad 2008 Autor Napisano 16 Listopad 2008 Witam!Proszę o ID skrzyni. Znaleziona w piwnicy XVIII wiecznego dworu. Zostawiłem go bo nie wiedziałem czy warto brać.Z góry dziękuje!
kaleson Napisano 16 Listopad 2008 Napisano 16 Listopad 2008 Myśle że jest to współczesna skrzynka na sruby, nakrętki, gwozdzie itp. W moim zakładzie pracy takich skrzynek jest spooooooroooo.
maciek_zagroba Napisano 16 Listopad 2008 Autor Napisano 16 Listopad 2008 Jeśli to prawda to wielkie dzięki;] Ale może ma ktoś inne zdanie na ten temat?
nunki Napisano 16 Listopad 2008 Napisano 16 Listopad 2008 Potwierdzam.w latach 70-tych XXw w sklepach z żelastwem były przechowywane w nich śruby, nakrętki ,podkładki,gwoździe i inne badziewie.Pudła te miały pokrywy .POZDRAWIAM.
maciek_zagroba Napisano 16 Listopad 2008 Autor Napisano 16 Listopad 2008 Wielkie dzięki;]Pozdrawiam i życzę ciekawych fantów!
Pytanie
maciek_zagroba
Witam!
Proszę o ID skrzyni. Znaleziona w piwnicy XVIII wiecznego dworu. Zostawiłem go bo nie wiedziałem czy warto brać.
Z góry dziękuje!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.