mordex Napisano 13 Listopad 2008 Autor Napisano 13 Listopad 2008 Dziś w posiadanie wpadł mi taki orzełek, dostałem go od znajomego ale proszę o jego idetyfiakcję oraz stwierdzenie czy jest to orzełek oryginalny. Dziękuje pozdrawiam
mordex Napisano 13 Listopad 2008 Autor Napisano 13 Listopad 2008 Dziś w posiadanie wpadł mi taki orzełek, dostałem go od znajomego ale proszę o jego idetyfiakcję oraz stwierdzenie czy jest to orzełek oryginalny. Dziękuje pozdrawiam
Cromwell Napisano 14 Listopad 2008 Napisano 14 Listopad 2008 Witam!Odznaka pilota, tzw. Gapa Lotnicza". Po ukończeniu szkoły w Dęblinie w wieńcu nie ma żadnej cyfry. Później zazwyczaj pojawia się 3", 2" i 1". 1" to pilot klasy mistrzowskiej.Pozdrawiam
pawelsamotyha Napisano 14 Listopad 2008 Napisano 14 Listopad 2008 Cyfry w wiencu to klasy specjalisty a ''1''to nie mistrzowska.Mistrzowska to litera ''M''w wiencu
mordex Napisano 14 Listopad 2008 Autor Napisano 14 Listopad 2008 a Z jakiego okresu pochodzi ta Gapa Lotnicz ? i jak z ta oryginalnoscia ? Pozdrawiam i Dzieki
Pytanie
mordex
Dziś w posiadanie wpadł mi taki orzełek, dostałem go od znajomego ale proszę o jego idetyfiakcję oraz stwierdzenie czy jest to orzełek oryginalny. Dziękuje pozdrawiam
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.