Skocz do zawartości

Zeugwart

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Na początek uwaga ogólna - mundury sukienne przez nich oferowane to produkty STURM’a.

Natomiast, jeżeli chodzi o kamuflaż, to ciekawe skąd go mają…

Pozdrawiam
Hindus
  • 2 months later...
Napisano
Ubiory kamuflażowe Zeugwarta są produkowane w Czechach a dokładnie w Brnie. Zeugwart jest ich niemieckim dealerem i narzuca prawie 100% marżę, a Czesi do Polski bezpośrednio nie wysyłają.
Ja kupiłem sobie spodnie i kurtkę w dębie A jesień-zima i jestem bardzo zadowolony.
Napisano
Nie to nie ten producent. Link do właściwego podałem właśnie w linkowni. Ja osobiście nie zamawiałem tam ciuchów bo mnie ignorowali, ale wysłałem pieniądze Czechowi poznanemu poprzez znany portal aukcyjny, i mi zamówił dwa komplety zimowe, za fatygę policzył sobie 800 Kć extra, ale i tak jestem bardzo zadowolony.
Napisano
Raczej pokazują wszystko. Myślę, że jak posiadają sumpftsrn to nie byłoby problemu, aby uszyli ciuchy, które mają w splintertarn. Dodam jeszcze, że na uszycie przez okres świąteczny czekałem około 2 tygodni. Byłem posiadaczem magazynowych spodni zimowych w splintertarn, mam więc skalę porównawczą jak są wykonane przez Czechów repliki i jest wszystko OK. We właściwym miejscu posiadają nawet RBNr, a kurtki mają przy rękawach tektutowe guziki na tasiemki. Biała strona nie jest idealną bielą tylko taką lekką satyną.
Kolory na stronie kamuflażowej są bardzo żywe i odpowiadają oryginałowi(porównywałem z pokrowcem na hełm)
Problemem jest to, że nie odpowiadaja na maile nawet jak się pisze po Czesku.
Napisano
Sumpftarn może mieć od innego producenta. Miałem podhełmówkę z Singapuru w kamo splintertarn. Materiał był oki, szycie też, ale wypełnienie materiałem ocieplającym zbyt skąpe.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie