MarcinF Napisano 13 Listopad 2008 Autor Share Napisano 13 Listopad 2008 Jak oceniacie wyroby firmy Zeugwart, szczególnie w deseń bagienny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bergfuhrer Napisano 13 Listopad 2008 Share Napisano 13 Listopad 2008 Na moje oko, najlepszy dostepny obecnie sumpf, sam mam smaka na 2 ich produkty w tym kamuflarzu na które powoli odkładam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 Na początek uwaga ogólna - mundury sukienne przez nich oferowane to produkty STURM’a.Natomiast, jeżeli chodzi o kamuflaż, to ciekawe skąd go mają…PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nebelwerfer Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 Witam!Szmaty kamuflażowe podobno mają z Czech ale pewny na 100% nie jestem.Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nebelwerfer Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 Znajomi którzy użytkują panterki WSS Zeugwarta bardzo je sobie chwalą.Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinF Napisano 19 Listopad 2008 Autor Share Napisano 19 Listopad 2008 A jak przedstawia się faktura i grubość tkaniny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oli_32 Napisano 20 Listopad 2008 Share Napisano 20 Listopad 2008 Chesz wiedzieć coś więcej to masz moje gg 5857023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marasxt Napisano 28 Styczeń 2009 Share Napisano 28 Styczeń 2009 Ubiory kamuflażowe Zeugwarta są produkowane w Czechach a dokładnie w Brnie. Zeugwart jest ich niemieckim dealerem i narzuca prawie 100% marżę, a Czesi do Polski bezpośrednio nie wysyłają.Ja kupiłem sobie spodnie i kurtkę w dębie A jesień-zima i jestem bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinF Napisano 28 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2009 Czy producent to ten:http://www.panzermc.cz/vstup.htm?Jeśli nie wysyłają bezpośrednio do Polski to jak można kupować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marasxt Napisano 29 Styczeń 2009 Share Napisano 29 Styczeń 2009 Nie to nie ten producent. Link do właściwego podałem właśnie w linkowni. Ja osobiście nie zamawiałem tam ciuchów bo mnie ignorowali, ale wysłałem pieniądze Czechowi poznanemu poprzez znany portal aukcyjny, i mi zamówił dwa komplety zimowe, za fatygę policzył sobie 800 Kć extra, ale i tak jestem bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinF Napisano 29 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2009 Kol.Marasxt czy pokazują całą ofertę? Poza czapką nie widać niczego w deseń bagienny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marasxt Napisano 31 Styczeń 2009 Share Napisano 31 Styczeń 2009 Raczej pokazują wszystko. Myślę, że jak posiadają sumpftsrn to nie byłoby problemu, aby uszyli ciuchy, które mają w splintertarn. Dodam jeszcze, że na uszycie przez okres świąteczny czekałem około 2 tygodni. Byłem posiadaczem magazynowych spodni zimowych w splintertarn, mam więc skalę porównawczą jak są wykonane przez Czechów repliki i jest wszystko OK. We właściwym miejscu posiadają nawet RBNr, a kurtki mają przy rękawach tektutowe guziki na tasiemki. Biała strona nie jest idealną bielą tylko taką lekką satyną.Kolory na stronie kamuflażowej są bardzo żywe i odpowiadają oryginałowi(porównywałem z pokrowcem na hełm)Problemem jest to, że nie odpowiadaja na maile nawet jak się pisze po Czesku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinF Napisano 31 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2009 W ofercie Zeugwarta jest mnóstwo rzeczy w deseń bagienny. Dlatego zastanawia mnie ich brak u czeskiego producenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marasxt Napisano 5 Luty 2009 Share Napisano 5 Luty 2009 Sumpftarn może mieć od innego producenta. Miałem podhełmówkę z Singapuru w kamo splintertarn. Materiał był oki, szycie też, ale wypełnienie materiałem ocieplającym zbyt skąpe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.