sprat Napisano 11 Listopad 2008 Autor Share Napisano 11 Listopad 2008 Koledzy jak najlepiej usunąć ten zielony nalot na tym groszu?Oliwa pomoże?Czy może coś innego proponujecie?Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek1989 Napisano 17 Listopad 2008 Share Napisano 17 Listopad 2008 Ja zapewne poddał bym monete elektrolizie, ale to moja opinia Ponadto mozesz uzyć oleju silnikowego. Moje monety wygladały jeszcze gorzej a po kilkudniowej kapieli i szczoteczce efekt powinien zadowolic kazdego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 18 Listopad 2008 Share Napisano 18 Listopad 2008 Proponuje tradycyjnie, oliw z oliwek.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprat Napisano 18 Listopad 2008 Autor Share Napisano 18 Listopad 2008 moczy się w oliwie z oliwekzobaczymy co wyjdzieza pewien czas pokażę efektpozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.