Czołem!dziś porządkując piwnicę natknąłem się na przygnieciony skrzynkami i wysmarowany woll shirt m1934-okazało się że posiada epolety czyli jest to wersja oficerska.Tym większe było moje szczęście bo moja poprzednia koszula oficerska jest cała podziurawiona.Ale gdy emocje opadły okazało się że coś się niezgadza-koszula nie była z bawełny tylko z jakiegoś innego materiału!Przyjrzałem się jej i okazuje się że obie są uszyte identycznie.jedyne co się niezgadza to materiał i odcień guźików (w bawełnianym są ciemnozielone a w wysmarowanej są karmelowe lub jak kto woli jasno brązowe).Pozdrawiam i dziękuje za pomoc Nostro91
Pytanie
Nostro91
Czołem!dziś porządkując piwnicę natknąłem się na przygnieciony skrzynkami i wysmarowany woll shirt m1934-okazało się że posiada epolety czyli jest to wersja oficerska.Tym większe było moje szczęście bo moja poprzednia koszula oficerska jest cała podziurawiona.Ale gdy emocje opadły okazało się że coś się niezgadza-koszula nie była z bawełny tylko z jakiegoś innego materiału!Przyjrzałem się jej i okazuje się że obie są uszyte identycznie.jedyne co się niezgadza to materiał i odcień guźików (w bawełnianym są ciemnozielone a w wysmarowanej są karmelowe lub jak kto woli jasno brązowe).Pozdrawiam i dziękuje za pomoc
Nostro91
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.