Hermanos Napisano 6 Listopad 2008 Autor Share Napisano 6 Listopad 2008 czy kogoś interesują zdjęcia z bornego?jeśli tak to mogę kilka zamieścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastuszek Napisano 6 Listopad 2008 Share Napisano 6 Listopad 2008 foty zamieszcza się w galeriach.Jak powklejasz tutaj to Bocian może buczeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wykop39 Napisano 6 Listopad 2008 Share Napisano 6 Listopad 2008 A masz stare poniemieckie czy teraźniejsze , bo jak stare to zapodaj . zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermanos Napisano 7 Listopad 2008 Autor Share Napisano 7 Listopad 2008 chodzi mi o te z 2008r.ze zlotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 Kilka ciekawszych mozesz tu powrzucac, zeby zobaczyc jak impreza wygladala:) a reszte do Bociana podeslij zeby do galeri powrzucal:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermanos Napisano 7 Listopad 2008 Autor Share Napisano 7 Listopad 2008 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermanos Napisano 7 Listopad 2008 Autor Share Napisano 7 Listopad 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermanos Napisano 7 Listopad 2008 Autor Share Napisano 7 Listopad 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermanos Napisano 7 Listopad 2008 Autor Share Napisano 7 Listopad 2008 3. sorki, z ta 2 troche mnie poniosło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermanos Napisano 7 Listopad 2008 Autor Share Napisano 7 Listopad 2008 4 -heh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.