Witam Jestem młodym pasjonatem historii.Szczególnie interesuje mnie druga wojna światowa i wojsko polskie.W związku z tym,że moja wiedza w tym temacie jest narazie niewielka proszę Was o identyfikację przedstawionej na zdjęciu kurtki mundurowej.Zdaję sobie sprawę,że skan nie jest najlepszej jakości,ale może ktoś będzie wiedział.Zdjęcie pochodzi z gazety Nasz Dziennik" z działu albumów naszych czytelników"Dla lepszego zobrazowania wykadrowałem samą kurtkę.Dziękuję
Pytanie
Kamikadze
Witam
Jestem młodym pasjonatem historii.Szczególnie interesuje mnie druga wojna światowa i wojsko polskie.W związku z tym,że moja wiedza w tym temacie jest narazie niewielka proszę Was o identyfikację przedstawionej na zdjęciu kurtki mundurowej.Zdaję sobie sprawę,że skan nie jest najlepszej jakości,ale może ktoś będzie wiedział.Zdjęcie pochodzi z gazety Nasz Dziennik" z działu albumów naszych czytelników"Dla lepszego zobrazowania wykadrowałem samą kurtkę.Dziękuję
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.