exc400 Napisano 2 Listopad 2008 Autor Share Napisano 2 Listopad 2008 Witam Bardzo proszę o radę jak wyczyścić rdzę drobną drobne wżery z miejsc trudno dostępnych . Rdza jest charakterystyczna jak na strychowe znaleziska . Po udanym zabiegu chciałbym położyć oksydę . Szukałem na forum niestety nie znalazłem . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 Nie ma metody uniwersalnej. Najlepiej daj fotke przedmiotu.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exc400 Napisano 3 Listopad 2008 Autor Share Napisano 3 Listopad 2008 Z zdjęciem jest o tyle problem że aparat mi się rozleciał. Każda rada jes dla mnie cenna nazwy środków ewentualnie domowe sposoby tak żeby odrdzewić dojść do żywego" metalu a nie zepsuć . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exc400 Napisano 9 Listopad 2008 Autor Share Napisano 9 Listopad 2008 Może jednak uda mi się kogoś zmobilizować żeby podzielił się swoimi patentami na rdzę? :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 Ja mam łódkę od mannlichera w stanie strychowym". Znaczy się była w stanie strychowym. Najpierw wsadziłem ją do fosolu na jakieś 2 godziny, a potem małą stalową szczotką i płukanie w wodzie destylowanej żeby usunąć resztki fosolu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 albo kwasem szczawiowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exc400 Napisano 17 Listopad 2008 Autor Share Napisano 17 Listopad 2008 Dzięki serdeczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.