Skocz do zawartości

Wał Pomorski

kapral82

Rekomendowane odpowiedzi

Wybieram się w niedziele 09.11.08 na wał pomorski i był bym wdzięczny za wszelkie sugestie co do tego miedzy jakimi miejscowościami wbić sie w las żeby znalezc jakieś pozycje.A już najlepiej by było jak by ktoś z z okolic wału pomorskiego miał ochotę na wspólny wypad.Pozdrawiam i czekam na propozycje.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Witam, na przesmyku do dzis mozna wykopac ciekawe znaleziska, nawet nie posiadajac piszczalki, ciekawe miejsca? stawialbym na osrodek oporu marianowo, badz rowy czolgowe az do ostrowca,

szwed68 czy moglbys powiedziec cos ciekawszego na temat swojej okolicy, czy istnialy w szwecji jakies ciekawe miejsca, punkty oporu gdzie sie znajdowaly i gdzie warto sie wybrac?

• 2 weeks later...
Szwecja nie była zbyt mocno broniona, może dla tego że zdobyto ją atakując z lasu a nie wzdłuż drogi ale przede wszystkim pierwszą pozycją obronną była Gwda a następnie był już Wał Pomorski.
Choc w pobliżu jest temat zatopionych kilku zaprzęgów z wyposażeniem 1AWP.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
byłem na tym przesmyku miedzy jeziorami na wakacjach ale wtedy jescze nie interesowalo mnie kopanie w ziemi". mam zamiar w tym roku w lecie sie tam wybrac :) przez Szwecje przejezdzalem ;) zrobilem sobie zdjecie kolo tabliczki a pozniej sie smialem ze pojechalem do Szwecji ;D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie