miodzio343 Napisano 2 Listopad 2008 Autor Napisano 2 Listopad 2008 WitamZe względu, że jest to pojazd wstawiłem temat tutaj.Interesuje mnie czy to jakiś stary pojeździk???za takim wygląda...fotki mile widzianepozdrawiam
Marecki80 Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 Witam, Ford V3000S z Kolonii, sądząc po błotnikach albo wojenny albo zaraz powojenny. Atrapa po domowym tjuningu :).Warto by się tym zaopiekować bo to obok Opla Blitza podstawowa ciężarówka Wehrmachtu.
Marecki80 Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 Witam, Ford V3000S, wojenny albo zaraz powojenny z Kolonii. Podstawowa obok Blitza ciężarówka Wehrmachtu. Trochę stjuningowany".
Sylwester/Fidest Napisano 5 Listopad 2008 Napisano 5 Listopad 2008 bardzo podobna linia i kształtem maski do ciezarówki forda z lat 40tych które były uzywane przez niemców z tego co mi wiadomo ale moze to byc tez powojenny madziarus czy wojenny Bizing (nie wiem jak to sie pisze) i wydaje mi sie ze ma kombinowane błotniki i atrapke chłodnicy
thanatos Napisano 5 Listopad 2008 Napisano 5 Listopad 2008 Hmmm... Ma coś w sobie z Forda V3000S Maultier (kabina jest nieco podobna).Atrapa chłodnicy to jakiś powojenny wynalazek.Błotniki nie koniecznie muszą być kombinowane.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.