Sylwester/Fidest Posted November 1, 2008 Author Share Posted November 1, 2008 I stało sie za tydzien staje w moim warsztaciku kupka czesci tego motocykla, niestety troszke brakuje i tak profilaktycznie zapytuje o jakies opinie na temat tego moto, kontakty z posiadaczami i jakies rady odnosnie modelu.Moja maszyna to niestety skaładak, planuje zrobic ja na cywilnym dyfrkiu i wałku ale malowanie na szaro moze piaskowo ze skrzynkami stalowymi i napewno wał na panewki no i ingerencja w prady, wiem juz ze do skrzyni pasuja łancuchy od skody felki a tłoki od 126p. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRUSZYNA Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 WitamPiekny motocykl.Jest na mojej top-liście najładniejszych motocykli wojskowych.Znalazłem kiedyś w sieci kilka zdjęć ładnie odbudowanego egzemplarza,może się przydadzą.pozdrawiamkruszyna Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRUSZYNA Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Nr.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRUSZYNA Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Nr.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRUSZYNA Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Nr.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
01111977 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Postaraj się o kontakt z 'Motoklubem Krakowskim' na ul.Prądnickiej.Wiem że mają kilka Zundapów i wszystko co trzeba w kwestii literatury odbudowy itd.PZdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
białemyszki Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Piekna maszyna... Mam nadzieję, że wspominana ingerencja w prądy nie będzie oznaczała kombinacji trwale zmieniających orginalne elementy, lub widocznych na zewnątrz. Co do tłoków, to warto sprawdzić, czy mają wagę zbliżoną do orginalnych, niektóre silniki potrafia być pod tym względem wrażliwe. Gratuluję nabytku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwester/Fidest Posted November 5, 2008 Author Share Posted November 5, 2008 KRUSZYNA motocykl którego foty wkleiłes znam, jak i jego własciciela byłego, miałem okazje sie nim przejechac co mnie powaliło i poza marzeniami i wzdychaniem nad linia i wygladem motocykla dosżły wrazenia czysto fizyczne... To ten Pan własnie dał namiar na moja sztuke :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinAX2 Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Jak zobaczyłem wątek to od razu pomyślałem o Panu B., ale jak widzę już go znasz. Nikogo lepszego w temacie zundappów z naszej okolicy nie znam. Kiedyś też dał mi się przejechać swoją KS600 - super maszyna. Pochwal się zdjęciem jeśli możesz. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoltar92 Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 puść kilka fotek ze swoim nowym nabytkiem ,mam ks 600 i trochę części to może coś pomogę i doradze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.