the_tuna Napisano 31 Październik 2008 Autor Share Napisano 31 Październik 2008 witam! kilka lat temu było kilka fotek ostatniego pojazdu pancernego z Mierzeji (Jantar)...trochę przy nim posiedziałem poczyściłem na ile umiałem i poskręcałem :) oto efekt ..wymiary 40cm długości na 20 cm wysokości...czego te niemiaszki nie wymyśliły jak im się nudziło na wiosnę 1945 roku;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 31 Październik 2008 Autor Share Napisano 31 Październik 2008 tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 31 Październik 2008 Autor Share Napisano 31 Październik 2008 lewa burta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 31 Październik 2008 Autor Share Napisano 31 Październik 2008 teraz chyba lepiej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 31 Październik 2008 Share Napisano 31 Październik 2008 mieli kiedyś ludzie głowy, żeby coś takiego w okopie zrobić:)PozdrOPS. a tak naprawdę to tajna wunderwaffe;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 31 Październik 2008 Share Napisano 31 Październik 2008 Cześć Chińczyk!!Miło ze nas odwiedziłeś!Prosimy o fotki z okresu kiedy Ciebie nie było:D pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.