cecholek Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Byłem szczęśliwym posiadaczem X-terry 30 - dużo fajnych fantów dzięki niej wyszło . Kilka razy w tym samym miejscu , gdzie wcześniej byłem z 30 - wleciałem później z 50.I znowu było kopanie. Kolejne sygnały , kolejne monetki . Dopiero wtedy zobaczyłem ile fantów zostawiłem w ziemi . X-terra 50 oferuje zmienność cewek , czego nie masz w niższym modelu . Ręczne strojenie go gruntu i kilka innych dodatkowych bajerów (całkiem przydatnych) . Można powiedzieć , że 50 - to pół profesjonalny sprzęt. Prostota obsługi itp. Poszukaj na forum , jest tam sporo opinii uzytkowników .Może znajdziesz coś , co Ciebie interesuje . Jeśli masz jakies pytania na temat 30,50 - pisz na priva . Pozdrawiam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szukanko Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Jeżeli chodzisz na solarisie to odpuść sobie 30-stkę bo solaris jest od niej lepszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.