tadek33 Posted October 29, 2008 Author Share Posted October 29, 2008 Rutus Solaris sprawował się bardzo dobrze przez 8 miesięcy a ostatnio zaczął piszczeć bez powodu to znaczy przez 15 minut jest cicho i nagle zaczyna piszczeć żadne nastawy nie pomagają,jak zmniejsze czułość do minimum ,do pierwszej kropki to przestaje piszczeć ale wtedy ma słaby zasięg,to się dzieje na Dynamice, mam pytanie może ktoś miał już taki problem i wie co to może być za wina, może wykrywacz jest uszkodzony.Proszę o podpowiedż. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambini Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 zadzwoń do producenta i ewentualnie wyślij do naprawy.Z tego co słyszałem to jest dobry i szybki serwis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zabor Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Takie objawy miałem kiedy padła mi cewka w XLT , może to dobry trop.Pozdrawiam B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miemik Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 do serwisu go wysyłaj - coś padło - na dynamiku nic samo z siebie nie ma prawa piszczeć. pzr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadek33 Posted November 4, 2008 Author Share Posted November 4, 2008 Podstawienie cewki z wykrywacza od kolegi nic nie dało, uszkodzenie jest w elektronice i dlatego wykrywacz dzisiaj wysłałem do serwisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwy_49 Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Miałem to samo w niedzielę ale u mnie to była obluzowana wtyka(musiałem podoginac styki), a i zamoczenie mogło dac swoje. Sprawdz jescze blaszki na bateriach mogą nie łączyc. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwy_49 Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Sorry nie doczytałem ze już w serwisie.:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.