tadek33 Napisano 29 Październik 2008 Autor Napisano 29 Październik 2008 Rutus Solaris sprawował się bardzo dobrze przez 8 miesięcy a ostatnio zaczął piszczeć bez powodu to znaczy przez 15 minut jest cicho i nagle zaczyna piszczeć żadne nastawy nie pomagają,jak zmniejsze czułość do minimum ,do pierwszej kropki to przestaje piszczeć ale wtedy ma słaby zasięg,to się dzieje na Dynamice, mam pytanie może ktoś miał już taki problem i wie co to może być za wina, może wykrywacz jest uszkodzony.Proszę o podpowiedż.
Bambini Napisano 30 Październik 2008 Napisano 30 Październik 2008 zadzwoń do producenta i ewentualnie wyślij do naprawy.Z tego co słyszałem to jest dobry i szybki serwis.
zabor Napisano 30 Październik 2008 Napisano 30 Październik 2008 Takie objawy miałem kiedy padła mi cewka w XLT , może to dobry trop.Pozdrawiam B.
miemik Napisano 30 Październik 2008 Napisano 30 Październik 2008 do serwisu go wysyłaj - coś padło - na dynamiku nic samo z siebie nie ma prawa piszczeć. pzr.
tadek33 Napisano 4 Listopad 2008 Autor Napisano 4 Listopad 2008 Podstawienie cewki z wykrywacza od kolegi nic nie dało, uszkodzenie jest w elektronice i dlatego wykrywacz dzisiaj wysłałem do serwisu.
siwy_49 Napisano 4 Listopad 2008 Napisano 4 Listopad 2008 Miałem to samo w niedzielę ale u mnie to była obluzowana wtyka(musiałem podoginac styki), a i zamoczenie mogło dac swoje. Sprawdz jescze blaszki na bateriach mogą nie łączyc. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.