pawel_breslau Napisano 29 Październik 2008 Autor Napisano 29 Październik 2008 Witam.Poszukuję dobrej kopii munduru polskiego z września 1939roku.Czy możecie mi coś polecić?Czy może ten poniżej jest dobry?http://allegro.pl/item466262749_mundur_polski_wz_36.htmlWiem też że dobrą firmą szyjącą owe mundurki jest firma Nancier.Poradźcie coś.Pozdrawiam.Paweł
pawel_breslau Napisano 31 Październik 2008 Autor Napisano 31 Październik 2008 Witam ponownie.Czy nikt z Szanownego Grona nie jest w stanie udzielić mi informacji na powyższy temat?Pozdrawiam.Paweł
akcej Napisano 31 Październik 2008 Napisano 31 Październik 2008 WitamJestem posiadaczem munduru od producenta z linku.Pierwsze co mogę powiedzieć to że od zamówienia do wykonania mija średnio 2 tygodnie.Mundur jest wykonany bardzo solidnie po sezonie intensywnego używania nie stwierdziłem wad.Do kompletu polecam zakup owijek dłuższych i nakrycia głowy.Drobnym mankamentem jest kolor wg mnie powinien być bardziej brązowy.Jaśli masz dalsze pytania pytania piszPs Lancier nie Nancier
pawel_breslau Napisano 31 Październik 2008 Autor Napisano 31 Październik 2008 Witam.Tak,wiem że zrobiłem błąd ale już poszło w eter:)Czy owe owijki i czapkę kupowałeś również u tej osoby?Pozdrawiam.Paweł
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.