Skocz do zawartości

Okolice Kutna gdzie warto szukac?

szaran

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,
Dajcie znać kiedy i gdzie to chętnie się przyłączę do wyprawy. Jestem z Włocławka - to nie daleko. Do Płocka mogę dojechać w każdj chwili.
Pozdrawiam,
czaja
Napisano
Witam jestem z Żychlina do kutna mam 20km mozemy umowic sie na niedziele 23 listopada i gdzies wyruszyc .Znacie jakies miejsca ???????????? Kiedys pisales chyba o starciu pod Gabinem????? Dajcie znac na priva ???????? umowimy sie na niedziele.Ja tez znam pare miejsc.
  • 3 weeks later...
Napisano
No ja mysle ze okolice bitwy nad Bzura dalyby jakies fanty.Jestem spod Gostynina.Mozna sie by styknac,pogadac oczywiscie jakby zima pozwolila ale nie trzeba od razu kopac.Spotkanie przy piwku mozna zrobic a pozniej sie zobaczy...pzdr
Napisano
Oj coś to idzie jak po grudzie.Wszyscy chętni a jakoś nie można tego skadinąd ciekawego spotkania zorganizować.Potrzebny jakiś impuls?.Wypad w najbliższą sobotę lub niedzielę,czekam na wszystkich zainteresowanych(brzmi to jakbym chciał sprzedać ramę od roweru flaming),moj adres w dziale poznajmy się.Podawać nr tel ,będę dzwonił do każdego i może w końcu wypali!!!!
Napisano
Kolego EMPAI nic do mnie nie dotarło.Żadna wiadomość nie trafiła na moją skrzynkę.W dziale poznajmy się masz nr tel do mnie ,jakby co to dzwoń i na pewno się umówimy na wypadzik.Pochwa.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie