KonVonWin Napisano 27 Październik 2008 Autor Napisano 27 Październik 2008 Witam mam kolejną prośbę o pomoc w identyfikacji, tym razem jest to widoczny wykopek bagnetu. Długość całkowita to około 55cm, długość ostrza to około 43cm, szerokość ostrza w progu to 1,9cm. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc z identyfikacji.
zukuri Napisano 27 Październik 2008 Napisano 27 Październik 2008 Bagnet belgijski. Jeśli ostrze jest jednosieczne, to masz model 1916 dla żandarmerii.Pozdrawiam, Piotr.
KonVonWin Napisano 27 Październik 2008 Autor Napisano 27 Październik 2008 Rzeczywiście się zgadza, sprawdziłem w necie, nigdy bym nie przypuszczał że to belgijski. Wielkie Dzięki!!!
KonVonWin Napisano 27 Październik 2008 Autor Napisano 27 Październik 2008 Witam mam kolejną prośbę o pomoc w identyfikacji, tym razem jest to widoczny wykopek bagnetu. Długość całkowita to około 55cm, długość ostrza to około 43cm, szerokość ostrza w progu to 1,9cm. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc z identyfikacji.
Pytanie
KonVonWin
Witam mam kolejną prośbę o pomoc w identyfikacji, tym razem jest to widoczny wykopek bagnetu. Długość całkowita to około 55cm, długość ostrza to około 43cm, szerokość ostrza w progu to 1,9cm. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc z identyfikacji.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.